Are rost sa-mi pun wireless?

  16
  29

  wireless.jpg

  Casa mi-e plina de cabluri. Si nu sunt de ajuns, ar mai trebui un cablu ca sa leg la internet un alt computer. Unde sunt cabluri este praf. Si nu e bine.

  O solutie ar fi sa-mi montez un sistem wireless, care sa-mi transmita semnalul pentru internet si TV in toata casa.

  Unii zic ca nu ar fi bine, ca nundele radio sunt periculoase si nu e bine sa stai cu asa ceva in casa.

  Nu stiu, are cineva o idee?

  16 COMENTARII

  1. are rost, eu am cumparat, undeva la 60 euro router cu 4 porturi si wireless plus un adaptor pt un desktop fara placa de retea wireless, intr-adevar viteza la net scade putin dar daca ai de downloadat poti pune un desktop direct pe cablu si atunci ai rezolvat problema, pt laptop sau un alt computer in alta camera e f bine venit. pui un desktop pe fir, laptopul are wireless, si un alt desktop il pui cu adaptorul cu care vine routerul si asa ai 3 calc in casa. mai este un pic problema cu partea de configurare dar nu e chiar complicat, pt ca tre sa pui ceva protectie sa nu se conecteze toata lumea la internetul tau gratis.
   toate cele bune

  2. In America mai mult de jumatate au wireless si nu a murit nimeni din cauza undelor stai calm si eu am wireless si stau afara pe terasa in spatele casei fara nici unfir .Nu mai ezita dute si cumpara unul e super dar fii atent cu vecinii sa nu se conecteze si ei la routerul tau,pune-ti parola si sa auzim numai de bine.

  3. Razvan, peste tot pe unde s-a putut, eu am optat pentru wireless. Internetul il am prin cablu pentru este numai un metru si ceva de la geamul camerei pana la calculator. Pentru ca se spune ca undele emise de aparatele wireless sunt periculoase pentru sanatate, eu am creat o regula la care tin: se poate pune wireless peste tot casa sau in curte, cu exceptia dormitorului. Asta pentru ca dormitorul este camera in care un om isi petrece cea mai mare parte a timpului (6 – 8 ore / zi) dar mai important acest timp ar fi reprezentat de ore consecutive de expunere la undele wireless.

  4. La mine la birou am pus wireless de mai bine de doi ani:
   1. Am scapat de cabluri
   2. Cele 8 calculatoare merg foarte bine
   3. Viteza este de 54.0 Mbps, dar acum exista routere si placi wireless care merg la 108 Mbps, asa ca….
   4 Cand ne-am mutat intr-un birou nou, am bagat router-ul in priza si aveam reteaua!
   5. Eu ma uit la posturi de televiziune online, alti colegi fac download, putem plota in retea…. este pur si simplu ok!