Flagrant la permise: 43.000 de euro

7
18

O actiune spectaculoasa a DIICOT Bacau a avut ca rezultat astazi un flagrant la Onesti, in care seful Serviciului public comunitar de inmatriculari si permise auto din subordinea Prefecturii Bacau, comisar-sef Virgil Ardeleanu ar fi fost prins cu 43.000 de euro asupra sa. Nu se stiu inca mai multe amanunte.

7 COMENTARII

  1. hah ! ce bafta am avut !! hahahahah …
    sa zicem ca in aceeasi zi am luat carnetul la bacau :D, si ne anuntau ca 3 politisti au plecat la onesti pentru examenul auto de acolo.. mai ca ma gandeam ca mi-am pierdut combinatia, dar am iesit mai bine, si gaboru’ ala mai rau .. nasol pt el 🙂 .

    sincer sa vorbim, se mananca intre ei, pentru multe lovele.
    oricum, cade unul, vine altul mai bun si metodele de primit spaga se imbunatatesc… nu se schimba romania decat peste 10.000 de ani .

    peace !

  2. PS : m-am interesat la acesti gabori de tot rahatul cum as putea sa devin si eu politist la permise auto, sectia examinatori . si spre surprinderea mea am aflat ca nu imi trebuie scoala de politie dupa cum credeam, ci doar un curs de o luna la bucuresti (daca studii superioare) dupa care cu o mica mare spaga ajungi examinator in 2 luni .

    si te mai miri de ceva in romania ?!?!? :)))