Ziar pe wordpress

  Noua versiune a site-ului Ziarului de Bacau, facuta pe wordpress, a reusit sa creasca numarul de cititori in doar o saptamana de la lansare.

  Desigur, mai sunt multe de facut, mai trebuie lucrat la design, insa greul a trecut.

  Ca bonus, azi Ziarul a depasit Desteptarea. Sunt convins ca nu pentru mult timp, pentru ca o sa aiba grija baietii de la DSA sa reporneasca generatorul de trafic.

  ziarul-dsa.jpg

  6 COMENTARII

  1. e mai mult o banuiala legata de faptul ca, in ciuda faptului ca site-ul lor are PR mai mic, are mai putine facilitati, prea putine articole care pot fi citite si foarte putine vizite, avea mereu mai multi unici decat noi. Iar traficul lor varia constant in relatie directa cu traficul nostru.

  2. Eu unul nu cred ca au generator de trafic. Sa nu uitam ca ei probabil vand publicitatea din site prin BRAT cum de altfel si pentru voi acesta da statistica in cazul publicitatii.

   Stim cu totii (cei ce au tangente cu site-uri statistici si trafic.ro ) ca statisticile de la Trafic.ro nu sunt chiar 100% ok. Conteaza mult unde iti pui contorul in pagina(de aceea BRAT cere in HEADER) si multe altele.

   In ceea ce priveste cresterea voastra in Trafic.ro, eu nu as pune aceasta crestere pe seama WP, ci mai degraba pe perioada ELECTORALA, perioada in care internautul este mult mai interesat de stiri online.