Scapa?

3
21

Inca de aseara, de cand incercam sa obtinem confirmari si comentarii vizavi de flagrantul cu Virgil Ardeleanu – seful de la permise auto – am inceput sa ne dam seama ca ceva scartaie.

Nimeni nu voia sa vorbeasca. Nici de la Politie, nici de la Prefectura, cu atat mai putin cei de la DGA care au facut flagrantul. Si care, cand e vorba de un politai de la circulatie care a ciordit un telefon de la unul care mergea cu viteza, sar repede cu comunicatul.

Tribunalul Bacău trebuia să judece, sâmbătă la prânz, cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a lui Virgil Ardeleanu, însă şedinţa s-a amânat pentru luni la ora 10.00.

Purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, a declarat că Virgil Ardeleanu va fi pus în libertate pentru că judecarea propunerii de arestare preventivă a fost amânată pentru luni dimineaţă. “Nu vă pot da alte informaţii până ce nu se va pronunţa instanţa”, a precizat Livia Săplăcan.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că judecarea propunerii de arestare preventivă a fost amânată pentru ca avocatul comisarului şef Ardeleanu să-şi poată pregăti apărarea. SURSA

Ca sa zic asa, e pentru prima oara cand aud ca nu se da mandat de arestare pentru ca acuzatul sa-si pregateasca apararea.

Cum mandatul de retinere expira dupa 24 de ore, iar audierea a fost amanata peste 48 de ore, e clar ca omul este eliberat.

E clar ca ceva scartaie pe undeva si se pare ca baietii au cam ratat flagrantul…

A, presupun ca nu de asta “liderul presei bacauane” – Desteptarea – nu a scris un singur rand despre subiectul anului. Desigur, Desteptarea i-a dat premiu lui Ardeleanu acum doi ani”

Premiile noastre au valoare de simbol si de recunoastere a meritelor unor personalitãti ale vietii social-economice si politice. De fiecare datã ne-am asumat acest risc. Timpul ne-a demonstrat la fiecare editie cã alegerea a fost una obiectivã.

3 COMENTARII

  1. Nu se va face nimic nici in acest caz desi a fost flagrant. Si de ce? Pentru ca toti sunt murdari, sunt manjiti, sunt corupti. Si se tem pentru ei nu pentru V Ardeleanu care, cu siguranta, stie multe si, daca nu este “ajutat” de cine “trebe”, vorbeste, demasca.

    In ceea ce priveste “Desteptarea” promoveaza oameni dupa chipul si faptele patronului… Ce paradox! Tocmai Sechelariu sa detina media bacauana…