“Clientus vulgaris” de Mall

Fudulia românului este intrecuta doar de prostie. Cind se gasesc ambele calitati la un loc, ele se impletesc mioritic in reprezentantul numit stiintific “Clientus vulgaris”, din familia nevertebratelor, ramura manelistica, increngatura “neam-prostie de Mall”.

Daca aveti treaba prin Arena Mall nu se poate sa nu-i vedeti. Umbla in grupuri de cite 3-4, comunica intre ei prin sunete acute articulate la un nivel decibelic periculos si, in cea mai mare parte a timpului, n-au un chior in buzunare.

De obicei, animalele din aceasta specie au un ritual de imperechere extrem de ciudat: se aseaza la o masa de cafenea, comanda cu voce tare cite o Cola sau un ceai de fiecare – ca pentru mai mult nu au “lovele” – si incearca sa agate gagicile. Prea putin impresionate de vigoarea lor financiara, specimenele din categoria “pitipoanca de mall” nu-i baga in seama.

Si atunci, exemplarele masculine din “Clientus vulgaris” incep dansul nuptial, abordind atitudini asa-zis “intelectuale” tip “Ginditorul lui Rodin”, ocheade si vocalize: “Auzi, tu, hai la masa noastra, sa ne simtim bine!”, “Vai, dar ce ochelari de soare suberbi ai!”, “Misto picioare, mincati-as!”…

Aceasta specie se presupune a fi pe cale de disparitie deoarece ritualul lor de imperechere ramine fara nici un rezultat.

Cu toate acestea, s-a observat o crestere a numarului de membri ai comunitatii, ceea ce i-a condus pe savantii care o studiaza la concluzia ca exemplarele din aceasta specie se inmultesc prin reproducere asexuata, prin butasi.

6 COMENTARII

  1. Prin butashi…LOL… :))) Da’ poate sunt adusi de extraterestri, ca sa ne extermine incet si sigur, pe noi, ailalti, care nu suntem din specia respectiva.
    Razvan..pe cand o expozitie de poze cu din astia, pe contrasens ? :)))
    Si cel mai “reusit” exemplar castiga un premiu…. o baie in fantana de la mall…ceva…

  2. Un rocker si un manelist ajung la judecata de apoi avnd aceleasi pacate. Issus se uita atent si spune: “Rokeru’ in Rai, manelistu in Iad”. Revoltat manelistul intreaba:”Pai cum Doamne ? De ce? Doar avem aceleasi pacate? Issus raspunde: “Da, adevarat. Dar asta are plete ca mine…”