4 COMENTARII

  1. Hai sa fim seriosi. In Romania, se face mai face gat, la o amarata de gaina. Foarte bine ca s-a dat. Sunt oameni care mor de foame. Bunicuta respectiva si-a asigurat ciulamaua pe cateva saptamani. Dar, in Bacau de ce nu se da? Stava’ a promis apa calda gratuita si, uite, ca nu s-a dat!

  2. Stii care e problema? E cea pe care am detectat-o astazi la Nicolae Balcescu, la o astfel de pomana electorala. Primarul a dat pachet de alimente unor sarmani si le-a zis, prin reprezentanti, Paste Fericit! Numai ca in momentul in care a fost intrebat de presa daca a dat, a raspuns: “Nu, dar voi investiga si voi afla care partid a facut acest lucru. Eu nu am fost”.

    Sunt de dreapta, insa inteleg si mecanismele stangii. Iar apropierea de om e unul din acestea. Vanghelie da, de exemplu, si se lauda cu asta. Foarte bine… de ce Tancau nu a facut acest lucru, purtandu-se de parca comisese o crima? Pentru ca nu le-a dat dintr-un simtamant real stangist, ci dintr-un calcul rece, politicianist si electoral. Si a fost pedepsit pentru asta cu un reportaj pe Antena…

  3. Pixuri cu usi carpatini, postere cu Lavinia, gaini inghetate marcata cu R, de de la marca inregistrat, ci de la Rautza, bere rece de la munte – oferita tot de combinatorul Mr.R, fulare cu rosu si negru, de toate pentru toti. Fratilor, aveti o memorie scurta. Asa s-a procedat la noi. Poooomana! Daca nu ti se dadea, te duceai si iti luai singur. Ca era CAP. Fac un pronostic omidian. Cine da mai multe gaini, ia Primaria. Aviz lui R.(A.)S., deja. Primarului Romica Stava. Daca in luna mai, nu curge apa GRATUITA de la grupul de cogenerare, imi pare rau, dar tre’ sa-si faca bagajele.