Special paparazzi: Codrin si bruneta misterioasa

  Echipa Contrasens l-a surprins miercuri pe Codrin P., unul din cei mai feroce comentatori de pe acest blog la cumparaturi alaturi de o bruneta misterioasa. Codrin a cumparat mai multe produse de la Billa, probabil pentru a sarbatori cum se cuvine ziua de 1 mai, dupa care s-a dus la masina lasata in parcarea magazinului, impreuna cu insotitoarea sa. Revoltator, comentatorul de pe acest blog, a lasat-o pe bruneta care-l insotea sa duca inapoi cosul de cumparaturi, in loc sa faca un gest cavaleresc si sa-l duca el.

  Mai jos aveti fotografiile care dovedesc acest lucru. Ele sunt greu de deslusit, pentru ca achipa de paparazzi si-a uitat teleobiectivul de la telefonul celular acasa, iar zoom-ul nu a batut pana in zona in care se afla tinta, dar puteti sa ne credeti pe cuvant. Codrin, cum se cheama bruneta si de ce nu ne-ai spus de ea?

  codrin-1.jpg codrin-2.jpg codrin-3.jpg codrin-4.jpg

  PS. Sper ca mi-a reusit stilul de tabloid…

  12 COMENTARII

  1. wtf… ce-s eu, sa fiu urmarit de paparazzi ???? Si oricum…la ce imagini aveti… as putea lejer sa spun ca nu eram eu …lol… :))) Cu ce ai facut pozele ? Cu telefonul fix ????
   Auzi la ei … s-a trezit spiritul de paparazzi….
   Si, Radu, nu e de anul trecut… nu mai raspandi informatii false, ca nu e cine crezi tu. Daca tot vreti amanunte… nu vi le dau ! Na ! A, pot sa va spun doar ca e “my girlfriend”. Atat. De-acu’ sunt in silenzio stampa !!! Si o sa port peruca, barba si mustata. Sa va vad ce mai faceti ! Paparatzilor !

  2. “Ca nuca” e tot ala mic de respira greu care se lauda ca m-a mirosit de aproape… (desi nu accept barbati la spatele meu sau in alte pozitii nepotrivite aproape de mine, chiar nu sunt interesat de categoria asta…) si l-ar fi deranjat… :)))) hihi…. Si care are – in mod evident – prea mult timp liber… da’ mai nou i-a disparut si curajul de a mai semna cu numele lui, ca-n vremurile bune… bravos, domnu’… esti tot mai “barbat”a. Frustrari, frustrari…ce bine ca nu le am eu !!!
   Razvan…cer drept la replica: am vrut sa duc eu caruciorul, dar nu m-a lasat !!!
   Bine ca n-ai verificat si bonul de casa pe care l-am aruncat, sa afle toti cititorii blogului ce-am cumparat :))) Gata, nu mai raspund nici la provocarile lui “Nuc cel mic”, cu stickurile lui si nici la alte insinuari negative sau pozitive. Ma simt foooooooooarteeeeeeee biiiiineeeeee, ceea ce va doresc sincer si voua , paparazzi sau comentatori sau “nuci”, cu sau fara brunete, blonde , satene, roscate si alte “misterioase”. ! :))))))))))))))

  3. Raspuns special pentru mariustv…. cu tine discut duminica, dupa umilinta secolului…si nu o sa mai scoti nasul din casa un an, cel putin… asa ar trebui. Stii tu de ce. 7 mai !!!
   Multumesc, Ovi…pardon…fanul lui Ioan Chiriac :))), pentru aprecieri… si ai dreptate si cu paparazzi… numai ca in Bacau ar cam muri de foame, saracii, daca a incerca sa faca subiecte pe bune, cu vedete adevarate.