Ciudatenia cu cardurile BancPost

Mi se pare mie sau decizia BancPost de a suspenda o colectie intreaga de carduri este extrem de ciudata?

“Bancpost a oprit de la tranzactiile cu numerar la ATM cardurile asupra carora au existat suspiciuni de frauda, masura aplicindu-se doar cardurilor de tip Millenium. Pentru evitarea în viitor a unor situatii similare si cresterea gradului de protectie, toate cardurile blocate sint în curs de a fi reemise, clientii urmind a fi anuntati cind vor reintra în posesia lor”

N-as vrea sa fiu in locul angajatilor bancii in momentul in care isi vor primi portia de carne de la clientii nemultumiti.

Ceva e putred in sistem si ar trebui, in mod normal, sa se lase cu un scandal mare.

Pentru ca nu e normal. Punct.

7 COMENTARII

  1. Nu stiu detalii despre miscarea Bancpost si nu mi-e clar daca au oprit operatiunile temporar sau total pt carduri Milenium, dar va anunt ca toate bancile din lumea asta fac aceeasi chestie, fara sa se supere nimeni. Mai zilele trecute am fost anuntat ca la nu’s ce magazin unde am folosit cardul de debit s-a descoperit un aparat de clonat, asa ca toate cardurile au fost oprite de la tranzactii si toate conturile clientilor inghetate pt tranzactii fizice cu cardul (platile prin internet mergeau). Dupa trei zile am avut acasa noul card, cu nr schimbat. Magazinul respectiv a dat faliment intr-o luna, cine dreaq mai cumpara de la ei?

    Decat sa-mi rada contul vrun smecher, mai bine sa inghete tranzactiile pana se schimba cardul. Parerea mea!

  2. Nu este ciudat sa lase cardurile sa fie folosite la POS pentru ca la POS e mult mai greu sa folosesti carduri contrafacute iar reprezentantul magazinului se va proteja si nu va accepta plata cu card contrafacut (decat eventual daca are si el ceva de castigat din asta). Probabil banca a observat tranzactiile suspecte pe ATM si de aceea le-a blocat pe acelea.