“Incearca si cu o femeie”

afis.jpgFara indoiala, cel mai “fresh” slogan din campania aceasta anosta (pana acum) este cel al Codrutei Arvinte, candidat PRM la presedentia Consiliului Judetean Bacau: “Incearca si cu o femeie”.

E singurul slogan pe care am reusit sa-l retin, e singurul care iese in evidenta si care a provocat si va mai provoca destule controverse…

18 COMENTARII

 1. E unul dintre cele mai bune sloganuri de pe piata politica bacauana. E pe locul doi, dupa cel al PDL, si cu muuult inaintea comunistului “Voi face totul” cu care a inceput Sechelariu. Campania lui SS parca e facuta la Stefan Gheorghiu. Iata, ca dupa 4 ani, Trustul ii da in cap inca o data unui Sechelariu. Istoria se repeta, nimeni n-a invatat nimic. Ma astept din zi in zi sa iasa pe piata din nou cu dezvaluiri tip Cici-Balerina.

 2. Intradevar e un slogan cu care iese bine in evidenta fata de alti si chiar e gindit bine sincer am ramas surprins fata de altii care au trust de presa cu oameni platiti in euro si care ca si in 2004 o sa le mai dea odata in cap .Asta pentru ca nu au incredere in oamenii care pot face ceva si care ii platesc in lei nu in euro, si desi nu au sa recunoasca aplica o chestie comunista cind e vb de oameni dar platesc capitalist pe cei care reusesc sa-i abureasca si sa piarda alegerile

 3. Ciudat slogan, oricat ai incerca sa surprinda are putina tenta sexuala. Nu cred ca este nimeni interesat “sa incerce cu o femeie”, pentru CJ, poate ca nici nu ii intereseaza pe alegatori ce sex au cei care conduc, conteaza ceea ce fac pentru oras. Este pentru prima data cand aud de Codruta Arvinte si intrebarea ar fii, cum de acum in campania electorala?

 4. Codrin, sa fie grija ta pentru limba romana sau resentimentele?…Daca e doar grija pentru limba romana tin sa te linistesc: a fost doar o greseala de tastare. Ma gindeam ca odata cu Pruteanu a murit gardianul limbii romane. dar vad ca ai ramas tu, suntem linistiti. 🙂

 5. @silf
  Nu-i votez dupa slogan, insa spre “disperarea” candidatilor, îi judec sau îmi formez o parere dupa slogan. C-asa sînt eu, sar repede sa trag concluzii si sa-mi formez pareri pe care apoi mi le schimb extrem de greu.

  N-o cunosc pe tanti, dar acum ca i-am vazut sloganul nici nu vreau s-o cunosc. Pe ea sau programul ei. Din punctul meu de vedere se poate lua de mana cu Norica Nicolai. Cand nu poti convinge electoratul, scoti in fata chestia cu “sînt femeie” – super argument, ce sa-ti povestesc – si probabil noi, fraierii de alegatori, trebuie sa ducem instant mana cu pixul pe casuta ei de pe buletinul de vot.

  No way, Jose!

 6. @ca nuca’n
  Grija mea pt limba romana s-a manifestat si in alte cazuri, am ajutat si pe altii sa se exprime corect si voi continua acest demers umanitar, dezinteresat, voluntar si de utilitate publica. Deci nu sunt resentimente, dl. ca nuca’n. Banuiesc ca scrisul cu litera mica dupa punct e doar asa, sa-mi testezi vigilenta… sau nu merge tasta “shift”… Si nu ma pot compara cu o personalitate ca Pruteanu, care mai e si pe cealalta lume, Dumnezeu sa-l ierte ! Ma bucur ca sunteti (mai multi ?) linistiti. Ramaneti asa.

 7. …este ca pozitionarea sloganului este mai mult pentru onanisti si gay.
  Parerea mea.
  Auzi, “Incearca si cu o femeie”.

  P.S.Am inteles ca a fost ideea lui VEM. Il felicit, pentru ca altfel candidata nu s-ar fi diferentiat din grupul de necunoscuti. Astfel a intrat cu sanse reale in atentia publicului de conditie medie sau sub medie: santieristi, muncitori, etc.
  In continuare ar putea sa-si faca niste printuri cu sloganul: “O primarita aleasa la timpul ei, face cat zece femei”.
  Atat.