OTV bate Monica sa priceapa Columbeanu

OTV e la a doua emisiune dintr-o noua serie care se anunta si mai spectaculoasa decat Elodia. Desi evenimentele prezentate sunt destul de vechi, au mai fost facute publice, iar unele date sunt aproximativ inexacte.

Show-ul este reusit, scandalul, cat China, toata lumea interlopa a Bacaului e in direct pe TV iar cel mai sifonat a iesit, momentan, procurorul Codrut Olaru, cel ramas anul trecut fara masina furata de racketi, in capul caruia s-au spart toate acuzatiile.

Interesante sunt si persoanele care au acuzat. La ce notorietate (negativa) au, nu mai e nevoie de comentarii sau ghilimele.

A, si Damaschin (celebrul Damaschin) e cica in Tunisia sa apere drepturile bacauanilor arestati in legatura cu niste carduri clonate.

Interesant cum toti interlopii si-au tras asociatii de aparare a drepturilor omului. (O mai stiti pe Irina? Acum cativa ani citeam intr-un ziar din Brasov despre cum a inspectat ea puscaria si a decretat ca acolo se respecta drepturile detinutilor)…

6 COMENTARII

  1. E normal,o fata ca ea devenind o persoana publica sa fie vorbita si discutata de diversi ziaristi.E viata ei si ……..daca dl.COLUMBEANU a dorito pe MONICA.automat a acceptat si trecutul ei.Imi pare rau ca ea ca o bleaga nu cere dreptul de a le explica ziaristilor ca in accea perioada se numea GABOR,iar dreptul da a avea o viata libera nu impiedica varsta,si nici momentul .Femeia e libera sa faca ce vrea si cum vrea !