Masina ideala pentru oras

  Revenind la ideea cu achizitionarea unei masini Volga model “T 34″ fara turela, m-am gindit ca proiectul poate fi imbunatatit. In afara de barele de fier beton obligatorii de pus in fata, ca sa piseze mai bine portbagajul celor care iti taie ca nesimtitii calea in intersectii, mai trebuie montata un fel de oiste in spate.

  Oistea asta trebuie sa fie fixata bine, pentru ca, atunci cind pui o frina brusca, sa-i sparga radiatorul celui care s-a pozitionat in spatele tau si te claxoneaza s-o “calci”, desi deja ai viteza maxima in oras.

  Pe bune, unii oameni nu gindesc. Ca localnic inveti pe de rost unde sint locurile in care se instaleaza politistii cu radarul. Si pe portiunea respectiva, chit ca soseaua e libera, tii masina in 50 la ora. Si te trezesti cu cite un as al soselelor care se baga in spatele tau, la 25 de centimetri de portbagaj, si care-ti da claxoane si flash-uri sa calci acceleratia.

  Pentru acestia, proiectul cu oistea este ideal. Ca e vina lor ca nu au respectat distanta si nu s-au asigurat ca ruleaza cu o viteza care sa le permita sa evite orice pericol.

  12 COMENTARII

  1. Am impresia ca ai acumulat multe frustrari de cand conduci….ceea ce este de inteles, la cati idioti sunt in trafic si ce faze fac. “Upgradarea” vocabularului si a “portofoliului” de gesturi obscene – dar justificate – este o solutie pe care ti-o recomand, si-n felul asta mai scade tensiunea inevitabila in asemenea situatii. In plus, daca stapanesti suficient volanul, poti trece la sicanarea celui care ti-a taiat fatza (recomandabil doar pana la limita producerii unui accident usor, nu si mai departe de asta), pana vede si el cum este sa fie stresat de altul… Daca ai CASCO si RCA e chiar mai bine. Eu am. :)))))))))

  2. Vai, va multumesc, domnule… dar prefer ca ostirea noastra sa nu aiba un conducator…pentru ca suntem cu totii capabili sa mergem inainte, cu o mana pe volan si alta pe schimbator, spre idealurile marete care ne insufletesc ! Deci voi fi nevoit sa refuz propunerea, ramanand doar cu onoarea si multumirea de a fi primit o asemenea propunere !

  3. @ionut garbea
   Multumesc, mi-am dat seama de ironie, de asta am si raspuns cu atata “seriozitate” la propunere…un pic prea subtil, se pare, pentru dumneavoastra. Nu-i nici o problema, va explic acum si poate intelegeti de data asta. Chiar ma simt bine si nu am de gand sa vizitez medici prea curand :)))
   @big b
   Hmmm… e adevarat ca nu are prea multi “caluti” chestia rosie si frumusica pe care o conduc… dar cu un sofer bun poate sa faca o figura onorabila si o masinutza de 1100 cmc… Nu ma bag la “liniutze” si alte forme de competitie, ca dovada ca sunt un tip realist. Promit ca urmatoarea “chestie” va fi mai in ton cu temperamentul meu…dar trebuie sa mai am rabdare pana atunci.
   Si Razvan chiar are dreptate cu ce a scris. Prea multi enervanti in trafic !
   Sa se deschida o reprezentanta VOLGA in Bacau !!! De ce sa vina doar Ferrari in Romania ? :))))))

  4. dupa cum spunea si ionut garbea, chiar trebe sa te duci la un medic. daca iti mai amintesti (putin probabil la tine ), eu am spus mai demult ca e nevoie neaparat de un control la tine.cred ca acum e momentul, pt. ca esti intr-o depresie si din cauza trompetei tale de echipa care a pierdut campionatul… cum era si normal !