Cu ce se mai ocupa DNA

    0
    17

    DNA a monitorizat atent finalul de campionat şi se aştepta ca Becali să stimuleaze financiar echipa Universităţii pentru a împiedica CFR-ul să câştige titlul.

    Mda, trupele speciale Acvila, care dupa stiinta mea, se ocupa in principal de terorism si atentate, au venit de la Bucuresti la Cluj ca sa aresteze niste oameni care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro pe care se presupune ca urmau sa-i dea jucatorilor unei echipe de fotbal ca sa bata alta echipa.

    Mai e cineva treaz sau mi-s singurul care zice ca e ceva putred in treaba asta?

    In primul si in primul rand e extraordinar de greu sa se probeze vreo infractiune. Oamenii stateau cu valiza de bani si se uitau la un meci intr-o crasma…

    Nu pot decat sa presupun ca trupele speciale sau cine o fi fost la comanda o fi vazut ca nu e chip sa castige echipa care trebuie si, in lipsa de flagrant, a dat ordin de interventie, stricand, insa, munca informativa de cateva saptamani.

    Grupul Special de Protectie si Interventie “Acvila” al Ministerului Administratiei si Internelor a fost creat in ianuarie 2003, ca urmare a globalizarii fenomenului terorist si a atentatelor din octombrie 2002 de la teatrul Dubrovka din Moscova. Structura organizatorica a acestui grup este aproximativ asemanatoare cu cea a G.S.G.-9 din Germania. Unitatea beneficiaza de grupuri de lupta si grupuri de sprijin.