Evz a gasit doi pui vii si i-a nascut

  Candidatul oficial PSD pentru Primăria Bacău, Cătălin Mardare, colectează voturi în favoarea „independentului“ PSD Sergiu Sechelariu, împotriva liberalului Romeo Stavarache. EvZ

  E foarte frumos sa te cheme Ioana Lupea si sa tragi concluzii evident gresite din biroul redactiei din Bucuresti.

  Draga domnita, te invita sa bati cu piciorusul strazile Bacaului si sa vezi care este realitatea.

  Barfele si alte smenuri le poti lasa pentru pauza de cafea.

  A spune despre Mardare ca strange voturi pentru Sergiu Sechelariu este cea mai mare gogomanie posibila dat fiind diferenta enorma de caracter dintre cei doi.

  Si nu inteleg mecanismul asta prin care Mardare colecteaza voturi pentru Sergiu Sechelariu. Cum procedeaza? Le aduna si le trimite prin mail? Prin posta? Prin Evenimentul Zilei?

  Ziaristi cu gargauni…

  5 COMENTARII

  1. Se intampla ceva ciudat.
   Oameni din anturajul lui Sergiu spun ca pot pune pariu ca va iesi Romeo inca odata.
   Romeo nu face nimic din cate vad, sfatuit cica sa-si lase contracandidatii sa se agite si sa se plictiseasca lumea de ei si abia apoi sa intre si el agresiv in campanie.

   Este ciudat, pentru ca in 2004 Doru a pierdut la fel. Sfatuitorii il asigurau ca va castiga detasat. Era sfatuit sa nu puna afise sau banere si nici macar sa nu iasa la televizor. Nici macar la cea pe care o finanta.

   Morala:
   Cei care ignora istoria, risca sa devina actorii principali prin repetarea ei.

   P.S. Cea mai buna campanie din Bacau este de departe cea a lui Sergiu.
   Merge pe puterea recomandarii. Factorul extern a fost mereu unul foarte convingator. Vedeti reclamele cu vedete sau specialisti. Sunt in topul ratingurilor.

  2. Cea mai “zgomotoasa” campanie este cea a lui Sergiu. Asta nu o face cea mai buna. E o limita foarte subtire intre muzica si zgomot, si am impresia ca Sergiu o va depasi in curand, in defavoarea sa. Oricum, in momentul asta e singurul capabil sa ajunga in turul 2, impreuna cu Stavarache.

   Meanwhile, Romeo joaca cartea auto-victimizarii, Chiriac pe cea a linistei profunde iar Mardare se preface ca face campanie. La ultimii doi e ceva naucitor: sunt reprezentantii partidelor care vor castiga primele doua locuri la alegerile pentru Consiliul Local dar nu au (inca) capacitatea de a intra in turul 2.