Cum era campania electorala din 2004

Mai agitata, mai disputata, cu tot felul de surprize.
Incepem cu episodul “Cici – balerina”, in care un asa-zis travestit a fost pus de PSD sa-i dea un buchet de flori candidatului, pe atunci, Romeo Stavarache. A doua zi, s-au tiparit vreo 20.000 de bucati din cotidianul Atac cu o poveste halucinanta in care Cici zicea despre Stavarache ca e “de-ai nostri”.

cici-1.jpg cici-2.jpg cici-3.jpg cici-4.jpg cici-5.jpg cici-6.jpg cici-7.jpg cici-8.jpg cici-9.jpg

Florin Popescu ar putea spune mai multe, dat fiind ca el a scris pe larg atunci si chiar s-a judecat cu Cici.

Angela Bogea, liderul PRM avea parul dat proaspat cu “Lorelay”:

angela-bogea.jpg

D la Vegas canta pentru candidatii PRM:

d-la-vegas.jpg d-la-vegas-2.jpg

Rauta candida din nou la Sascut:

rauta.jpg

Romeo Stavarache era mai tanar:

romeo-stavarache.jpg

Stadionul din Bacau purta numele primarului:

sechelariu-stadion.jpg

Sergiu Sechelariu participa la lansari de candidati in judet:

sergiu-sechelariu.jpg

La Valea Seaca era campanie electorala iar Romania inca nu intrase in Europa:

valea-seaca.jpg

Dragos Benea era privit altfel de Dumitru Sechelariu:

dumitru-sechelariu.jpg

Dumitru Sechelariu, intrat in turul doi pe pozitia a doua se straduia sa recupereze:

sechelariu-turul-2.jpg

Iar altii parodiau afisele electorale “oficiale”:

afis-sechelariu1.jpg

A, si liga I era la fel ca si acum:

liga-i.jpg

18 COMENTARII

 1. Da poze cu candidatul vostru in ipostaze mai putin favorabile cand pui, Razvane?! Singura remarca este ca era mai tanar? Atata poti sau atata vrei in legatura cu Stavarache?Intr-adevar, cam mult riduri in 4 ani, i-ar sta bine intr-o pauza binemeritata…Soare , Tenerife, valuri, lipsa grijilor, hula-hula …poate doar cateva amintiri nostalgice despre contractele si licitatiile negociate in aceleasi locuri cu ceva vreme in urma…Eeeeehhh , timpuri de basm domle

 2. E ora cam inaintata, de aceea am sa fiu scurt, mai ales ca lucrurile nu sint nici acum f clare. In “fotoreportajul” in care Cici Balerina a fost “surprinsa” de cei de la Alfa TV (Marius TV stie mai bine, ca acolo s-au facut aranjamentele preliminare si capturile pt Atac) aparea o tipa, fotografiata in fotoliu, despre care se zicea ca e Cici B… Mie mi s-a parut ca semana cu o cretina de la PSD. Am scris, deci, ca Cici Balerina nu e un travestit, ci “seamana cu Mioara C. de la PSD Bacau”. Ei bine, Mioara Ciucur m-a dat in judecata, pt calomnie, desi nu-i dadusem numele intrag. Pe mine, Oana Magurean si Ziarul de Bacau. Si pe Liviu Avram, care scria pe atunci la Adevarul. Dupa alegeri, eu am plecat de la Ziarul de Bacau. A urmat procesul si Ziarul nu mi-a pus avocat. Asa ca am pierdut la instanta din Bacau. Individa a cerut recurs si stramutarea procesului, pe care l-am cistigat.
  A fost o inscenare, pusa la cale de oameni disperati. Porcaria era menita sa-l favorizeze pe D Seche, dar nu cred ca el a fost la originea mizeriei. Mai degraba, apropiati de-ai lui Iacobov, care preluase conducerea campaniei in turul al doilea.
  Erau vremuri tulburi. Dar n-ar fi rau sa ia cineva, de amorul artei, s-a vada cam ce mizerii scriau aceiasi jurnalisti mizerabili, cam despre aceleasi persoane.

 3. @Radu…
  Pai merita sa fiu ingaduitor ? Nu merita. Si nu-i prima data cand scrie complet aiurea niste chestii simple. Prima data – tastatura…a doua… viteza.. a treia…cutremurul din China… hmmm… Trebuie ajutat, ca sa nu ajunga ca marius – dusmanul cratimelor. Si pentru ce atata graba la scris ? Sa scrie usurel, calm… fara atata venin si agitatie. Sa respire, cu alte cuvinte. Chill ! Ce are cu limbile noastre ?

  Don’t worry, be happy !

  :))))

 4. Deloc intimplator, aproape de fiecare data cind scriu, sint pe graba. Asta, pentru ca muncesc. Da, e rusinos. Imi cistig existenta prin munca, iar asta poate ca da prost pt cei lipsiti de caracter. Sau cei care freaca menta ca sa-si pacaleasca patronii (toti cei care au lucrat cu limbricul s-au plins si de asta).
  Sigur, se mai gaseste cite un vierme sa imi scoata in evidenta greselile, sa ma faca sa par analfabet. Poate ca sint, poate ca nu sint. Dar sigur am doua calitati: nu uit si am rabdare. Cu precedentele ocazii, am mai iertat. Dar calitatea asta n-o mai am.

 5. Dar, ca sa revin la subiect, sa ne amintim si despre Iacobov, ca tocmai a fost achitat. In urma cu 4 ani, a supravegheat esecul lui Seche, acum oare ce mai face, in afara de o conf de presa? Azi toti salariatii lui de la Moldova au fost cinstiti cu sampanie. Normal, omul e bucuros ca a scapat. Inca unul care a stat degeaba in puscarie. Chiar si asa, miine va spune ca justitia e libera.

 6. @ Kristofer: Poze nu am, au ziarele. Momentul “istoric” se petrecuse in primul tur, deci al doilea nu era o prea mare surpriza, mai ales ca in fata primarie erau mai multi interlopi si ziaristi decit “entuziasti”. Prefer sa conserv si amintirile mele, dar si ale altora. De ex, sa va povesteasca Ciorcila cum a fost injurat ca la usa cortului de unul din tabara invingatorilor. Conducea masina Desteptarii si ziristii de aici erau asimilati cu Seche. De fapt, ziaristii au fost mereu prinsi la mijloc. Au scapat intotdeauna de probleme doar lichelele. Ele n-au dileme, n-au constiinta, n-au prieteni. In urma lor ramine doar duhoarea.

 7. Viermii sunt fiinte utile si care fac bine !!! Chiar vindeca diverse boli, asa ca multumesc domn…hihi…hai sa nu exagerez cu politetea… multumesc celui care a postat faza cu “viermele cel rau”. Nu mi-am propus sa “scot” analfabet pe nimeni… si daca deranjeaza pe cineva observatiile mele, nu le mai fac. Nu fac bine nimanui cu forta :))) Oricum toata mizeria si veninul din limbaj nu ma afecteaza, iar modul de exprimare ramane acelasi, nu se imbunatateste cu nimic. Drept pentru care… ofer gratuit cateva proverbe despre munca.
  Numai cine nu munceste nu greseste ! Meseria e bratara de aur ! Munca l-a innobilat pe om ! Nici munca fara paine, nici paine fara munca ! si sa nu uitam…
  Arbeit macht frei ! Asa sa fie… merg pe incredere de data asta, la indemul pacificator al lui Radu… si nu mai monitorizez “gresalele” altora, mai muncitori decat trantorul de mine care am timp sa imi verific atent cele 4-5 randuri pe care le postez aici din cand in cand…. :))) …
  Bleeeaaahhhh… cata frustrare la unii ! 🙂

  Cine-a mancat vreodata viermele din tequila ? E bun ? Ca ma bate gandul sa incerc !!!