Toate mi se intampla numai mie?

  A inceput de ieri, can mi-am dat seama ca am uitat PIN-ul de la card. Dupa ce l-am blocat si deblocat de vreo trei ori, m-am lasat pagubas si am cerut reemiterea cardului. Asa ca doua saptamani o sa fluier a paguba.

  Azi a fost si mai misto. Mi-am pierdut telefonul de serviciu. Numai din vina lui Vosganian. Ministrul a venit sa vada cateva obiective, noi ne-am tinut de fundul lui, circulatie ca la balamuc pentru ca Centrul era inchis din motive de concert CEC Bank. Pe IL Caragiale am cotit pe la Centrul George Apostu, pe o straduta paralela, pana am ajuns in curtea la ceva cu intretinerea strazilor.

  Liviu si Claudiu au sarit din masina repede si s-au catarat pe un mal, pana au ajuns la digul Bistritei si de acolo la pod. Cand sa cobor si eu, sare o turma de javre pe mine. Ma bag inapoi in masina, o trag mai aproape de mal si tasnesc si eu cu javrele dupa mine.

  Ajung la pod si imi dau seama ca, oricum, e prea tarziu. Ma intorc la masina si imi dau seama ca lipseste telefonul. Javrele ma lasasera sa intru, dar la iesire sar din nou pe mine.

  Eu fuga-fuga sa caut telefonul, evident ca nu-l gasesc si dau sa ma intorc. dar cainii, la datorie. Formasera un perimetru de protectie si ranjeau la mine. Inclusiv niste puiandri de 2-3 luni. Eu, “cutu-cutu”, ei nimica.

  Liviu si Claudiu evident ca ma lasasera balta si plecasera sa scrie.

  Masina era jos, eu, pe dig, la mijloc cainii.

  Colac peste pupaza, nu aveam in telefonul personal nici un numar de telefon. Cu mnare greutate imi amintesc numarul de fix, sun si cer sprijin motorizat.

  Problema: cheile de la masina la mine, aglomeratie pe pod, cainii, la datorie.

  Pana la urma, apare un nene care alunga cainii si ma ia la rost de ce am lasat masina acolo.

  Ma extrag, plec sa caut telefonul. Care suna, nu raspundea nimeni, asa ca dupa o ora de cautari, m-am lasat pagubas.

  Hai, noroc, ca si maine e o zi in care se mai pot intampla unele lucruri, Doamne, fereste!

  12 COMENTARII

  1. Nu erau “bagabonzi”, erau “cainii de curte” de la firma respectiva. Apropo, toata povestea asta o am inregistrata audio, ca din greseala am dat drumul la inregistrare video la camera foto in buzunar. Si se aude asa frumos latratul cainilor si eu cu Baga-mi-as…

  2. :))… e monden de ala, gen
   “Cutare director/sportiv/etc a avut anul trecut un ingrozitor accident de circulatie, din care a scapat cu viata. Fericit ca a fost nevoit sa-si amputeze doar un picior, Cutare povesteste acum amuzat cum a confundat acceleratie cu frana etc etc… ”

   Mondenul de Bacau, cu alte cuvinte… Si nu-mi sariti in cap cu mondenul de la vreun ziar, ca asa e la toti…. nu mereu…dar in prea multe cazuri. Ar trebui desfiintate paginile astea… sau facute una pe luna….nu saptamanal…
   In rest…Razvan…Zambeste, maine poate fi mai rau :))))

  3. @Alina

   Daca tot m-ai intrebat, sunt optimist de felul meu.
   Nu ai priceput, am utilizat un umor un picut prea subtil…. Sa-ti explic mai rar. Eu nu spun ca fac eu “mondenitati” din asa ceva…ci ca, din pacate, unele articole de monden sunt axate pe chestii care nu au nicio legatura cu mondenul, mai apropiate de macabru, de neinteresant, de banal, de orice altceva dar nu de monden. M-am exprimat un picut cam complicat, e adevarat…
   Si pierderea unui telefon mobil nu e subiect monden,
   CREDE-MA pe cuvant, te rog ! Capisci ?

  4. Codrine, campania asta te-a cam “blegit”.
   Nu pierderea unui telefon e un subiect de monden ci faza in sine, blocare SIM cu o zi inainte , urmarire cu caini etc, probabil tu esti cel care trebuie sa recitesti textul mai usor/rar,in fine nu intru in polemici cu tine.
   Exista o vorba, spune ceva de genul:”te pui cu unii, dai dovada ca esti ca ei”, asa ca seara buna!
   Oricum era o gluma chestia cu mondenul dar trebuia sa intelegi mai “rar”.