Imbranceli politice

Vasile Botomei, despre care am tot scris ca se considera liderul PD-L Bacau, a vrut azi sa intre in Casa de Cultura in care se organiza lansarea candidatilor partidului, in prezenta lui Stolojan, a lui Flutur si a Ralucai Turcan.

Cand sa intre in Casa de Cultura, Botomei a fost recunoscut si ar fi primit cativa pumni de la un PD-L-ist mai nervos. Asa am auzit, eu am prins numai cand era imbrancit de acelasi PD-L-ist, care a incercat sa evacueze din zona si echipa de filmare de la 1 TV. N-a reusit, insa se vede pe video cum incerca sa-i alunge de la “locul faptei”.

Domnu’ Macaiala, sefii matale stiu cu ce te ocupi?

Video:

10 COMENTARII

  1. Trebuie vazut daca nu cumva domeniul ala “public” nu e cumva privat, mai ales ca imobilul e al sindicatelor, deci particular, cum s-ar spune. Astfel, fiind privat, se intra doar cu aprobarea proprietarilor. A reprezentantilor acestora.
    Oricum, boul de la PDL si-a pierdut cam usor firea, semn ca nu-l cunoaste pe Botomei. Falsul avocat are mintea odihnita si e capabil de orice. Mai ales cind e platit.

  2. D-lor ziaristi, pdlistul a gresit reactionand in maniera asta. Insa stiti foarte bine ca Botomei e un bolnav psihic cu o comportare mai periculoasa, mai agresiva si mai impertinenta pe masura ce trec anii, este foarte insistent, obositor si agasant iar in prezenta lui oamenii obisnuiti, care nu au exercitiul unor astfel de evenimente, isi pot pierde cumpatul si pot avea reactii nefiresti.

  3. Se pare Marius ca te cam lasa vederea nu prea scrii multe si cind scrii parca te concentrezi cam mult ptr 3 cuvinte care le pui pe contrasens. In afara de timpitule ,boule ,argumente, iti mai trebuie medicamente omule mai ia si tu lecitina cu rudotel si mai pune-ti picaturi in ochii sa vezi mai bine apropo si nu uita 250 de gr de coniac sa nu-ti mai tremure mina
    si cind mai mergi cu masina nu uita mai sunt si pietoni pe trecere da