Ceata totala

Se stie clar ca nu se stie nimic. Stavarache are in jur de 50 la suta, dar inca nu se stie clar daca putin in plus sau putin in minus.

Benea si Palar se lupta inca bine si ambii au sanse sa iasa.

A, mai este clar ca daca va fi turul doi in Bacau Stavarache nu va mai castiga cu 50%, ci cu vreo 70-80 de procente.

Cred ca primarul ar trebui sa multumeasca trustului Desteptarea (care apartine familiei Sechelariu) pentru campania pe care i-a facut-o. Trustul a reusit sa-l scoata pentru a doua oara primar.

8 COMENTARII

 1. PALAR PALAR PALAR !!!

  Da-l in boale pe benica si cei 13 oameni ai lui…ca nu facu nimica pentru judet.

  Pacat de Mardare ca a fost tras in jos de Benea…ca daca nu era el …poate altfel erau lucrurile la primar !

  Bafta Palare si daca castigi sa pui osu la treaba !!

 2. Razvan: daca se ajunge in turul doi sunt in stare sa pun la bataie niscaiva bani pe o prinsoare grasa ca o sa piarda Stavarache. Este si logic. PD-L si PSD or sa-l sustina pe Sergiu Sechelariu. Pana acum ceata este tot marca Stava: el si ai lui au cerut renumararea voturilor de au dat in bolanzala aia din comisii. Ar fi trebuit sa-i zica: ba, tarane, du-te acasa si vino in turul doi. Ai sa vezi.

 3. O veste buna pentru cei care au cantat sfarsitul lui Benea- mergeti sa il vizitati inca 4 ani la Presedintia CJ, sa crapati putintel de ciuda!
  O alta veste pentru laudatorii lui Stava- o sa fie turul 2, asa ca tineti-va bine trompetele si limbile ascutite de acum, dupa o luna de campanie, pentru finalul din turul 2! cat despre comentariul cu ,,desteptarea,, nu pot decat sa constat ca breasla asta tot de kkt a ramas- se mananca in interior de n-am mai vazut asa ceva…deontologilor!
  Domnilor, ce a fost pana acum e o glumita, ati tras cam tot ce se putea trage , acu urmeaza runda a doua!LET THE SHOW BEGIN!

 4. @bad news

  si te bucuri ca un om incapabil a iesit din nou presedinte la CJ ??
  Ce zici tu de o prinsoare stavarache – benea ?? unu la primarie si altu la CJ.
  cat despre vizitat..du-te tu si pupa-l nitel acolo unde iti place mai mult vreo 4 anisori si apoi mai vb ..deontologule