Doamna Erika La Tour Eiffel

  Doamna Erika este o americanca aproape obisnuita. Are 37 de ani, are un job, are un apartament, in week-end merge la shopping, iar uneori bea cite o bere slab alcoolizata. Singura ei problema – desi nu ar recunoaste in ruptul capului ca ar fi o problema – este ca se indragosteste. Desigur, orice femeie are acest drept prevazut in Constitutia redactata de Parintii Natiunii.

  Numai ca doamna Erika nu se indragosteste de barbati. Iar nu ar fi o problema. America este o mare natiune toleranta, in care se incearca legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex.

  Dar, nu, doamna Erika nu se indragosteste nici de femei, nici de elevii de gimnaziu, nu are fantezii cu barbati negri… Doamna Erika se indragosteste mereu de obiecte.

  Prima ei iubire a fost un arc cu sageti. Doamna Erika a facut o pasiune arzatoare pentru acel obiect pentru ca a ajutat-o sa devina experta la tir cu arcul. (aici se poate face o gluma proasta cu doamna Marcu).

  Doamna Erika a mai fost indragostita de Zidul Berlinului si chiar a facut sex cu o caramida din acesta. Insa a descoperit ca Zidul Berlinului era casatorit cu o suedeza, Eija-Riitta Berliner-Mauer.

  Asa ca, acum citeva zile, doamna Erika si-a oficializat relatia cu Turnul Eiffel. In prezenta citorva apropiati ea s-a casatorit cu simbolul Parisului devenind oficial doamna Erika La Tour Eiffel.

  1 COMENTARIU