Care-i pluralul de la Gogu?

  Vreo doi de-alde Gogu ma someaza pe site-ul ziarului sa-mi asum paternitatea unui articol. Unul semneaza sub nume de imprumut de pe un calculator de la Bacau TV (fost Alfa TV), altul scrie de acasa.

  Uite ca nu recunosc. Nu-s eu ala. Ma rog, daca va place sa credeti acest lucru, nu aveti decat.

  Un lucru este, insa, mai sigur decat moartea si impozitele: daca nu va calmati, veti regreta. Nu e o amenintare, departe de mine ideea asta.

  Ganditi-va la altceva: nu veti fi nici primii si nici ultimii care vor primi un sut in fund dupa ce nu va mai fi nevoie de voi. Nu va imaginati ca sunteti cei mai buni care au patit asta. Numarati numai cati oameni au plecat din Trust in ultimii ani.

  Asa ca lasati la o parte empatia si incercati sa aveti propriile idei.

  Apropo:

  georghe | gheorghe@yahoo.com | IP: 62.231.96.137

  62.231.96.137 resolves to
  “pc02.alfa.bacau.rdsnet.ro”
  Top Level Domain: “rdsnet.ro”
  Country IP Address: ROMANIA

  10 COMENTARII

  1. Am cautat prin calculatoarele de la TV pentru ca eu le-am instalat pe toate si nu am gasit NICI UNUL cu indicativul PC 02. De altfel nici serverul nu cred ca are nimic comun cu ALFA BACAU. TOATE calcurile pe care le-am instalat (SI LE-AM INSTALAT PE TOATE) nu au nimic comun cu ALFA in nume. Acum scriu de pe calculatorul de servici din publicitate (in acelasi birou unde eram cu Eugen Gondos). Chiar sunt curios sa aflu care este acel calculator pentru ca LA TV NU CRED CA ESTE. In alta parte poate …

  2. Draga Campanello, adica Marius,
   ce vrei sa faci tu cu acel link se numeste campanie electorala. Or, eu am zis ca nu accept campanie electorala la mine pe blog decat cu bani.

   Scoate-ti ochelarii de cal, verifica inca o data cratimele puse, si lasa-ma sa-mi stabilesc propriile reguli pe blog.

   A, si comentariile tale le-am gasit in folderul de spam, asa patesti cand pui linkuri.