Video: Gemenele de la Indigo se fac de ras in America

Gemenele care compun trupa Indiggo, Mihaela si Gabriela Modorcea, au participat marti seara, la New York, la preselectia pentru al treilea sezon al emisiunii “America’s Got Talent”, acolo unde au avut o prestatie jalnica.

Juriul, format din actorul David Hasselhoff, Sharon Osbourne (sotia rockerului Ozzy Osbourne) si Piers Morgan, le-a catalogat din capul locului pe gemenele romance ca fiind “doua rusoaice de genul celor pe care le comanzi prin internet”, tinand cont de tinuta lor sumara si machiajul strident.

Si David Hasselhoff a precizat ca singura lor “sansa” ar fi sa plece cat mai repede la Bucuresti: “Dracula traieste acolo, duceti-va si sugeti niste sange. SURSA: CANCAN”

Sa vedem videoclipul cu prestatia jalnica a celor doua fete cucuiete:

9 COMENTARII

 1. Banc.
  In iad, dracii aveau ceaune imense si separate pentru fiecare nationalitate. Pentru cazanul americanilor au fost delegati 1000 de draci pentru a sta de paza si a impiedica evadarile. Erau foarte docili, se ajutau intre ei si gaseau mereu “fisuri” in sistemul de securitate dracesc. La fel era la fiecare mega-ceaun cu alte nationalitati, doar la romani, langa ceaun statea un singur drac, pensionar care completa integrame.
  Ce sa vezi?

 2. Doar pentru ca au ajuns acolo si s-a mai auzit de Romania altfel decat prin intermediul infractorilor, este lucru mare.

  E mai usor sa stai cu coatele pe gard si sa barfesti ce face vecinul, decat sa-ti iei viitorul in maini si sa faci ceva cu el.

  Inca o imagine similara. Am vazut venirea fotbalistilor romani de la campionat. Doar pentru ca am ajuns acolo si am facut Europa sa discute despre noi in alt mod decat pana acum si e lucru mare. La venire meritau sa fie primiti altfel. Doar au jucat cu Italia, Franta si Olanda. Adica au jucat cu campioanele. Singurii care au reusit sa-i invinga au fost olandezii.
  Atat.

 3. Sunteti jalnice , sarada de doi bani si tarfe ordinare .
  Asa ne facem noi de ras ca natiune, suntem jalnici si nu o recunoastem.
  Ha ha ha ce mai romani, ce neam obosit si fara viitor. Hai in america sa cersim, sa sugem “diverse ” si sa ne dam mari cu reusitele noastre. Marea neagra si mortaciunile ei ROMANII ( si eu sunt tot roman) :):):);)