Kaufland in Bacau

7
24

santier-kauffland-bacau-1.jpg santier-kaufland-bacau-2.jpg santier-kaufland-bacau-32.jpg

Dupa o pauza de un an si ceva, cei de la Kaufland s-au apucat de construit magazinul din Bacau.

Deocamdata se lucreaza la fundatie.

Recapituland: avem METRO, Practiker, Dedeman, 2 Billa, Selgros, 3 Plus-uri.

Si banii pentru alimentarea aspiratoarelor astea de unde vin?

7 COMENTARII

  1. banii vor veni de la prostii care l-au votat pe fuckerul de primar(de fapt toti care platim impozite ),dar comisioanele vor curge girla in tolba jigodiilor peneliste inca 4 ani si aici ma refer : STADION ( v-a fi demolat ), UNITATILE MILITARE din cart. CFR, CENTRUL INT. GEORGE APOSTU (a facut deja cerere le bucuresti pt. a pune mina pe terenul de’acolo) si sunt multe altele ! URMEAZA HAOSUL !

  2. Pinocchio, place la mine ortografia de la tine. Asta denota faptul ca intai scrii si abia dupa aia gandesti… Pacat. Apropo de haos, il tot astept de patru ani, de la precedentele alegeri, ca si atuncea cobeati voi ca o sa vina haosul si dezintegrarea, ca o sa vina primarul sa-i ceara ajutorul lui Seche… Hai, mars, la cotet!

  3. Locatia este cumva intersectia strazilor Nicu Enea cu Unirii, in locul fostei fabrici de paine, ca nu prea imi dau seama din fotografii?

    Apropo de Stavarache, eu sunt pentru el avand in vedere ca s-a inceput izolarea blocului meu. Chiar se tine de cuvant. Si este dupa alegeri, nu inainte ;). Acum, cei care au alte interese si il asteptau pe Seche sa le rezolve, problema lor.