Socant! Demential! Pedofilie! Inconstienta!

  Presa nationala a gasit un nou subiect senzational. Dupa ce s-a terminat cu alegerile si cu participarea Romaniei la Euro 2008, deotologii de presa s-au dat putin pe net si au deschis blogul Pitzipoanca si au gasit subiectul vietii lor: copii in ipostaze sexy. Poze pe Hi5. Pedofilie. Invitatie la.

  Evident ca deontologii nu au pus sursa pozelor. S-au multumit sa scrie “parinti inconstienti au publicat pe internet”. In primul rand, nu sunt convins ca pozele sunt din Romania. Inca nu e nici o dovada palpabila.

  In al doilea rand, chiar daca ar fi, care-i problema? In vraful de poze pe hartie am cateva cu mine la “venerabila” varsta de un an jumate, in putzulica goala. Din toate pozitiile. Ba si intins, sexos, pe un pat, pe care, dupa cum am aflat cand m-am facut mai mare, l-am si udat in timpul “shooting-ului”.

  A fost si mai este inca o traditia ca la copiii mici sa li se faca poze in curu gol. Asa, si?!

  Macar in pozele despre care se vorbeste, fetita e imbracata. In stil kichios-sexos, dar e imbracata.

  Da cohortele de reporteri dezlantuiti au inceput sa se agite. Protectia copilului! Sa vie politia. Sariti, vin pedofilii peste noi.

  Evident ca astfel de “aranjamente florale”, cu copchilite infatisate in ipostaze de astea, pot incuraja anumite reactii. Sau poate nu. Nu stiu.

  Dar observ ca, la fel ca si in cazul “fetita din cusca”, intai se arunca pietroiul si abia apoi se gandeste.

  1 COMENTARIU

  1. Criza de subiecte cu adevarat tari. Asta e. In toata presa, sint anumite subiecte care apar ca din senin, in perioade de seceta. De exemplu: pistolarii Bacaului, OZN-urile de prin nu-s ce sat, dezastrul din domeniul stomatologic, invazia italienilor in cabinetele stomatologice, analize cu dezastrul de la CET, cum ne asculta securistii telefianele, curvele de pe centura, cursurile de orice fel din penitenciar, declaratiile depuse/nedepuse ale alesilor locali/judeteni/nationali sau ale functionarilor publici samd. Astea pe la noi, dar e plina si prea centrala de subiecte ‘periodice’.

   PS. In cazul fetitei din cusca, subiectul a fost extrem de prost administrat mediatic de catre Protectia Copilului. Adica de-a futu-i ma-sa. Se vede ca acolo inca se angajeaza pe pile.