Profa de sex vs deontologii natiei

Iar le-a picat un subiect aducator de rating deontologilor de la televiziunile de stiri: filmul cu profesoara care face sex. In loc sa se discute despre stupizenia de accident cu camionul si pasarela, televiziunile fac caz de filmul evadat pe net.

In loc sa se intrebe cum a ajuns filmul pe net, jurnalistii lui peste il difuzeaza in nestire.

Ei nu se gandesc la faptul ca au o raspundere vizavi de persoanele implicate; nu, ei vor sa faca rating. Cu orice pret, calcand peste cadavre, chiar.

Este clar ca intr-o tara ca Romania, viata cuplului va fi de acum un cosmar. Daca vor mai avea o viata.

Sa fiu in locul celor doi protagonisti, as da in judecata toate televiziunile care au difuzat filmul, pe legea drepturilor de autor.

Si ca o concluzie: daca femeia e cadru didactic si, pe deasupra, si director de scoala, nu mai are voie sa si-o traga cu sotul?

3 COMENTARII

 1. Aceste vanatori de vrajitoare au inceput pe vremea inchizitiei… Preoti dementi in numele unei religii interpretate cum le convenea inventau “directii morale” ce le aduceu la rang de virtute sau filozofii de viata in fata unor analfabeti bigoti… Bineinteles nu lipseau pseudo-detectivii, impotentii si frustatele care comentau tamp cu satisfactia celui ce nu e in stare sa faca nimic singur, dar devine sfant filozof repetant cuvintele altora. Pe care in cea mai mare parte nici nu le inteleg, nici nu le aplica! Normal ca orice persoana inocenta putea sa fie acuzata de erezie, iar vanjosii latratului turbat se repezeau la prada. Apareau si jegurile clasice ce inventau povesti cum ca ei observat de dinainte chestii suspecte ce confirma… Destui jurandu-se pe ce aveau mai repede la indemana sufletului lor hain.

  Hitler si Stalin au continuat cu aceste tehnici de distrugere a persoanelor in oproboiul public cu rezultate in milioane de… linsati, asasinati, condamnati, ucisi.

  Mao a inventat si “denuntul pionierilor”, periind in asa hal mintea copiilor incat acestia isi denuntau public proprii parintii, cand li se nazarea ca ei nu fac ceva exact cum spune partidul prin “tatal tuturor popoarelor: Mao”!

  Iata ca in zilele noastre am ajuns ca o buna parte din leprele cu titlu de “jurnalisti” sa aplice absolut aceleasi tehnici de distrugere a vietii private. Cu salbaticie in scop pur pecuniar.

  Oare leprele umane “responsabili” de publicatii si televiziuni, “reporteri”, “ziaristi” ce au dat publicitatii pozele, filmele, numele adevarat, locatia aproape exacta, detalii cu privire la parinti si copil… nu se apropie ca profil de tiraqnii sus mentionati? Cum este omeneste sa actionam? Raul trebuie inlaturat. Orice mijloc e bun, cu conditia sa fie cat mai definitiv ca luare aminte pentru alti amatori de intrare in viata privata.

  Poate un compendiu pe dvd facut de jurnaliste… frustatii ailalti cu microfon… popi din paleolitic… tzatze genetice si impotenti redusi de pe forumuri… despre cum trebuie sa facem sex odata pe luna in maximum 3 minute, s-ar vinde… impreuna cu “accidentele finale” spectaculoase ale leprelor amintite mai sus! E o idee!