Apropo de rezultatele de la Bac…

  liceu-eu.jpgCam asa aratam pe vremea cand dadeam afurisitul ala de bacalaureat.

  Dupa cum se vede, era, la Liceul Militar Stefan cel Mare din Campulung Moldovenesc, pe vremea cand fetele inca nu aveau voie sa intre.

  Bacul a fost o minunatie. In primul rand doua saptamani de libertate. Nimeni nu ne freca la cap. Toata lumea stia ca invatam si asta si faceam.

  Prin toate cotloanele si chiar pe dealuri. Desi ramaseseram la un moment dat in criza de tutun.

  In schimb am redecorat laboratorul de istorie. Cu cafea. Facuseram rost de un asa-zis fierbator format dintr-o cana de plastic, in care se aflau doua lamele conectate la priza. Unul din tre noi, destepr nevoie mare, s-a gandit sa mestece cu o lingura in cana si a atins cele doua lame.

  S-a facut scurt, cafeaua a explodat pe pereti si lingura a ramas sudata in fierbator.

  liceu-1.jpg

  4 COMENTARII

  1. Despre oamenii din presă cu epoleţi pe umeri: din câte am citit şi din câte mi-au fost spuse, se pare că ai o fostă colegă de breaslă care este ofiţer activ în Serviciul Român de Informaţii. Din fericire pentru tine, ea nu mai lucrează în Bacău; din păcate pentru tine, nu pot să îţi pot spune cum o cheamă şi unde lucrează! Sincer, eu am rămas cu gura căscată când am aflat. Nici o clipă nu m-am gândit că ea ar putea fi ofiţer S.R.I. sub acoperire.

  Comments are closed.