De ce este important Bacalaureatul?

Am vazut diferite reactii referitoare la rezultatele bacului de anul asta. Ca s-a copiat, nu ar fi o problema; intotdeauna se mai copie. Marea dilema este ca s-a copiat pe rupte, s-au platit notele iar mediile generale vor fi, in unele cazuri, umflate cu pompa.

Am vazut reactii:

Sunteti ca niste babalaci ce striga in sunetul unui basini trase pe strada ..ca pe vremea lor era altfel.Asa si? Ce vreti sa traiasca toti dupa idealurile voastre?
Las ca nu va fute pe voi grija ca e nevoie si de palmasi nu doar de injineri si oameni cu carte. Sunt pline fuckultatile tocmai din cauza conceptiilor comuniste “ca cine are carte are parte” Are pe pizda ma-sii. Traim in capitalism unde afacerea si banii nu au nici o legatura cu “cartea”. Cartea e pentru elefanti care scriu pe bloguri si se uda la pasarica ca unii nu au “carte” ca si ei. SURSA

cultura face bani? nu?! da ce-ti da atunci? femei? nu?! O prostie cultura asta. Toti oamenii culti habar n-au ce inseamna viata, ce inseamna banu si femeile fara numar. Asta am invatat eu din Romania si le multumesc cetatenilor acestei marete tari pentru lectia de viata. SURSA

Deocamdata, singura chestiune care-mi vine in minte este ca o droaie de pierde-vara, care au frecat-o patru ani prin crasme, o sa ia Bac-ul cu note mai mari decat cei care s-au tinut de scoala. Asta nu ar fi o tragedie daca media de la Bac nu ar conta la admiterea de la facultati. Asa ca pe locurile fara taxa o sa intre tot idiotii plini de bani care o sa o continue sa o frece, in timp ce aia care au stat cu burta pe carte o sa trebuiasca sa faca rost de bani sa-si plateasca studiile.