A fost sau n-a fost viol?

Presa l-a judecat si condamnat pe unchiul fetitei insarcinate la 11 ani. E pedofil, incestuos si violator. De ce? Pentru ca dadea bine la public, era criza de subiecte si era o victima perfecta.

Tanarul a fost arestat abia de o a doua instanta, prima – Tribunalul Neamt – considerand ca nu exista suficiente dovezi in acest caz.

Surse judiciare declară că judecătorii aşteaptă testele ADN pentru a se stabili cu certitudine vinovăţia învinuitului, dar aceasta este o procedură care durează câteva luni. SURSA

Abia la presiunile media, Curtea de Apel Bacau hotaraste arestarea “violatorului”.

Caci el este violator. Asa sustin toate televiziunile, toate ziarele. Nu este “presupusul” violator sau “acuzatul” de viol.

Iar probele sunt foarte subtiri. Practic, toata operatiunea s-a pus in miscare la declaratia fetitei de 11 ani. Care a fost ridicata la rang de victima, intreaga presa facandu-se ca uita de casatoriile aranjate intre puradei si de fetitele de 12 ani insarcinate.

Cum spuneam, mie ceva nu-mi place la toata povestea asta.

“Este nevinovat. Ei (părinţii fetei de 11 ani – n.r.) umblă numai după bani. La vreo două săptămâni după ce au aflat că ar fi violat-o, au venit la noi şi ne-au cerut 300 de milioane de lei ca să nu anunţe Poliţia. Le-am spus că nu am banii ăştia şi că dacă ar fi fost aşa le-aş fi dat şi un miliard, numai să-l fi avut”, a declarat presei mama lui Fasolă, care s-a aflat, marţi, la Tribunalul Neamţ, unde a fost audiat fiul său. SURSA

3 COMENTARII

 1. ROMANIA DE 5 STELE

  Pentru ca m-am saturat sa aud ca bulgarii au carnatii mai lungi si castravetii mai vanjosi decat ai romanilor, pentru ca m-am saturat sa aud ca palmierii din Thailanda sunt mai mijto decat ai nostri din Mamaia, pentru ca m-am saturat sa aud ca hamburgerii cu ceapa sunt mai buni decat parjoalele cu usturoi, pentru ca nu vreau sa cred ca ospatarii romani sunt mai nesimtiti decat cei italieni, m-am gandit sa lansez campania ROMANIA DE 5 STELE.

  Nu este un concurs, ci doar o cursa cu noi insine. Provoc autorii de bloguri cat si cititorii acestora sa descrie intr-unul sau mai multe articole unde s-au simtit ei cel mai bine in vacantele si excursiile sau calatoriile de afaceri din Romania (ar fi OK si poze), descriind cu exactitate cum a fost la restaurantul sau hotelul care i-a impresionat.
  Dar, puteti scrie si despre vacantele ratate din cauza marlaniilor din turismul romanesc. Pentru ca ne-au coplesit ! Sau sunt doar legende ?!?

  Nu trebuie sa fie o opera literara, ci doar un text coerent care sa te lamureasca daca a fost bine/rau acolo unde autorul spune ca a fost. Nu conteaza care este obiectul descrierii tale – poate fi o terasa modesta cu un fel de mancare nemaipomenit , un fast-food curat, o pensiune ospitaliera sau un hotel de naishpe stele cu servicii catastrofale.

  Primele 50 (cincizeci) astfel de articole vor fi daruite de catre mine cu cate o caseta ce va contine 2 sticle cu vin vechi Gold Collection de la podgoria mea preferata de la Pietroasele (valoarea casetei este 20 euro). Pentru a participa la campania ROMANIA DE 5 STELE trebuie doar sa postati articolul pe unu din blogurile romanesti, sa specificati cine este initiatorul campaniei si sa imi trimiteti un link unde pot citi textul vostru pe care il voi prelua si il voi posta si pe blogul meu cu mentionarea autorului.

  VACANTA PLACUTA IN ROMANIA DE 5 STELE !

  PS – imi cer scuze, nu ma pricep cum se da leapsa si de aceea va rog sa faceti voi asta pentru ca sunteti mai priceputi in ale blogarelii, eu sunt mai priceput in ale vinurilor vechi de Pietroasele 😉
  – si mai promit ca voi pune la cale si un uikend beton cu prietenii mei blogerii intr-un loc ospitalier tare !!! (ma gandeam ca in toamna cand s-o face mustul si pastrama …)