Mozilla 3 rupe

  Pentru ca, in ciuda eforturilor mele de a pastra o relatie stransa cu Linux-ul de pe Asus-ul EEE, acesta a refuzat orice colaborare, a trebuit sa trec la XP.

  Si pusesem si client de FTP pentru Linux, si un Xnview si tot n-a vrut sa mearga ca lumea decat la teste. cand am plecat in lume si am avut nevoie, m-a lasat balta.

  Acum, XP-ul bagat de un specialist (se aude, Gabi?) la care am mai pus driverele de LAN, Wireless si audio) merge brici. Plus ca am pus Mozilla 3 care rupe. Adica, merge brici.

  16 COMENTARII

  1. Şi încă ceva: acel specialist îşi dovedeşte “bărbăţia” dacă instalează un linux care să meargă “brici” pe EEE, nu un windows unde dai next, next, finish şi gata. Care-i şmecheria? Nici una. Sunt curios dacă eşti destul de încăpăţânat să mai încerci un linux…

  2. Oi fi eu moralist, dar Florin P este de-a dreptul “nelicenţiat” în programele cu licenţă. Aşa că marş, Florine, şi ia-ţi un “serial number” de la coada cu netoţi, că să te autentifice Microsoft ca “genuine”.
   Eu doar subliniasem că 1) Windows xp trebuie luat cu licenţă dacă tot vorbeşti de el pe blog (aşa mi se pare corect) 2) linux poate merge pe acel laptop EEE, cu puţin efort de la un “specialist”.

  3. Referitor la ce zice Florin P:
   1) “Pot vorbi despre o carte, daca n-am cumparat-o?” Da poţi, dar nu o poţi citi dacă nu ai cumpărat-o (sau ai primit-o de la cineva).
   2) “Sau despre un film?” Vezi 1)
   3) “Pot conduce o masina care nu-i a mea?” Da, dacă proprietarul ţi-a dat actele pe care trebuie să le prezinţi la miliţian, conform Codului rutier.
   3) “Pot fredona o manea (:D), daca n-am cumparat drepturile de autor?” La muzică, trebuie să ai albumul în original, sau să fi cumpărat piesa de pe internet.
   Deci orice se poate, trebuie doar să fii corect.

  4. Mie mi se pare numai bun linuxul cu care a venit eeepc=ul. E drept ca o saptamana cred ca i-am dat restore factory settings (adica un fel de fresh install) la 2 zile, i-am pus ba gnome, ba kde. XP nu i-am pus insa, si nici nu-i pun. Al meu are 512 ram si mi se pare ca un window manager mai light merge numai bine. Si oi fi ue geek, dar asta mi se pare scopul jucariei, sa ai un linux pe el pe care sa faci ce vrei.
   Cat despre clica-clica, am trecut eu pe Ubuntu, pe desktop, si e fix la fel, doar ca merge mai bine ca un xp si vine cu tot si orice din teava.