Concurs de sex. Oral

Acum ca v-am facut curiosi cu acest titlu, sa trecem la fondul problemei: noua turiste au fost arestate in Grecia pentru ca au participat la un concurs de sex oral, primind si bani pentru aceasta.
Imi banui ca daca o faceau pe gratis, nu mai puteau fi acuzate de prostitutie, insa, asa, treaba e mai grava.

Daca facem o paralela cu niste treburi delicate din România, putrem zice ca DNA s-ar fi aflat intr-o mare dilema daca elevii aia de-i ancheteaza nu ar fi dat bani ca sa treaca Bac-ul. Ca daca era moca, presupun ca unul din elementele constitutive ale infractiunii disparea.

Acuma eu mi-s curios cum o sa corecteze DNA-ul tezele elevilor? Dupa ce manual? Ca si aici e o problema. Plus ca daca gaseste una sau o mie de teze identice, treaba e si mai ciudata. Pentru ca atita vreme cit elevii nu au fost prinsi in flagrant, regulamentele scolare ii declara negustori cinstiti. Stau marturie sutele de kile de copiute descoperite prin budele liceelor dupa examene.

Bun, si care e legatura cu incidentul sexual de pe plaja greceasca?
Si intr-un caz si-n celalalt a fost vorba de un concurs. Numai ca acolo s-au primit bani pentru participare, la noi s-au dat bani pentru trecere. Si DNA? Pai DNA doar participa dar nu se baga.