Ne-am vazut, ne-am conversat si…

  11
  20

  …si ce daca?

  Am fost aseara la o prima intrunire a Bloggerilor bacauani. La Curtea Veche, la etaj. Motiv pentru care Alex – Indibi…cum?) a intarziat olecutica. Pentru ca stia ca intrunirea e pe terasa. Asa ca a venit, a baut o bere, a vazut ca nu era nimeni si a plecat. A revenit dupa un telefon.

  Conversatiile au fost pe subiecte care mai de care mai delicate: asa e cand se-ntinde vorba. Totusi, n-am reusit sa definim “cultura”, sa ajungem la o concluzie in legatura cu criza financiara din SUA si nici nu ne-am inteles daca o constrangere religioasa e mai puternica decat una a statului.

  Principiul nedeterminarii l-am lasat pe data viitoare ca se facuse tarziu si n-am mai avut chef de quantica pentru ca ni se adusese nota si am inceput sa aberam pe seama bacsisurilor.

  11 COMENTARII

  1. A fost frumos, am cunoscut oameni noi si asta mi-a incantat sufletul. Si chiar daca discutiile pe care le-am purtat noi toti par a fi, din afara, putin abracadabrante, ei bine, ele au fost totusi constructive 🙂 Sper ca va exista un “va urma” cat de curand 🙂

   A! Alex nu a baut doar doua beri, ci a si papat ceva :))

  2. Dar vai in ritmul asta Alex nu doar a baut o bere, a baut doua beri. Dar stai, nu a baut doua beri, a si mancat ceva. Dar stai din nou, nu doar a baut si mancat ceva, a vrajit si cu chelnerita. Continuam pe tema asta? Il facem pe micul teuton sa sughite?

   Dar vai, intre pretul petrolului si mecanica cuantica ati vorbit ceva si de actiunea comuna a blogarilor bacauani, despre un mic networking, despre actiune si promovari reciproce?

   Nici nu trebuia pentru ca “tartorul” intalnirii pe toamna va face parte din blogarii iesenii ( ca de altfel un alt invitat de acolo). Plus ca bine ati mai potrivit-o. Parca ar fi fost normal sa vina si kristo daca tot e intalnire.