Fetelor, aveti grija unde va puneti pozele!

  4
  17

  poza-1.jpgUnul dintre cadavrele descoperite ieri ambalate in plastic intr-o casa din Bacau a fost identificat. Este vorba de o pustoaica de 18 ani, care a fugit anul trecut, la finele lui august, de acasa, din Brasov, luand cu ea un miliard (30.000 de euro). Era fiica adjunctului ISU Brasov.

  Nu intru in detalii, de genul ca avea gatul taiat si asa mai departe. Cazul e destul de tragic. Mai ales ca parintii au tot incercat sa o convinga sa se intoarca acasa, motiv pentru care nu au anuntat disparitia decat dupa trei luni.

  Fata asta, insa, s-a pozat cu banii – am numarat cam 14.000 de euro – si a pus ori ea ori altcineva poza pe net. Am gasit cel putin doua site-uri (aici si aici) unde apar fotografiile fetei.

  Nu stiu daca criminalul a vazut intai poza cu bani si apoi a actionat sau daca a fost altceva. Cert este ca exista cel putin un suspect, fiu al unui respectabil cetatean din Brasov.

  Asa, ca, fetelor, nu va mai pozati atat cu banii vostri sau ai altora. Ca nu se stie cine vede pozele si chiar crede ca aveti bani!

  4 COMENTARII