Pentru ca data trecuta, Codrin m-a luat la rost, de data asta m-am aplecat si asupra aspectului nu doar a gustului.
Stanga: ciocanele de pui la gratar.
Dreapta: Ciuperci la gratar, inconjurate de masline umplute cu lamaie.
Pentru ca data trecuta, Codrin m-a luat la rost, de data asta m-am aplecat si asupra aspectului nu doar a gustului.
Stanga: ciocanele de pui la gratar.
Dreapta: Ciuperci la gratar, inconjurate de masline umplute cu lamaie.
Cam putina garnitura. Ah, acum am citit, cred ca iti ia ceva timp sa pui lamaie in masline, deci cred ca de aia ai facut atat de putine. 🙂
Ce e pe ciocanele? Ai vreun amestec de condimente pe care ai vrea sa continui sa ni le impartasesti?
Oricum POFTA BUNA !
maslinele vin gata umplute. sunt pe piata diverse sortimente si le gasesti la orice supermarket
Mda… ai revenit la calea cea dreapta si ma bucur pentru tine. Frumos, de data asta. Sa nu se mai intample ca data trecuta, publicul nu poate suporta neglijentele in domeniul asta. E bine, tine-o tot asa ! 🙂
Totusi… puteai sa le asezi pe toate pe o singura farfurie, mare, eventual un Luminarc portocaliu sau galben translucid…sau chiar azur… si aratau si mai bine. Dar e ok si asa.