Cu elicopterul la nunta

0
20

Presedintele Basescu a avut un program extrem de incarcat simbata. A trebuit, de exemplu, sa mearga cu elicopterul in nordul Moldovei, zona devenita de acum tinta predilecta pentru pelerinajul politic al liderilor de partid si de stat. Dupa ce si-a aruncat privirea peste zonele inundate, presedintele Basescu a urcat in elicopter si a plecat grabit spre Valea Jiului, unde era asteptat la o nunta.

A devenit pueril, de acum, sa ne punem intrebari pe ce se duc banii contribuabililor care platesc, de exemplu, benzina elicopterului prezidential. Desigur, se vor gasi destui apologeti care sa apere dreptul presedintelui de a merge cu elicopterul la nunta sau de a-si plimba cu avionul prezidential poetii de curte la Neptun.

Cit despre nunta, ce sa mai spunem decit ca invitatia a fost facuta de un tip care detine un complex turistic la care Basescu a mai innoptat de citeva ori si care se afla in faliment, dupa cum ne informeaza presa locala din zona. Iar lichidatorul judiciar a scos la vinzare inclusiv masina de teren cu care proprietarul il intimpina pe Basescu la vizitele sale in zona. Nici nu mai pomenim de zvonurile privind implicarea patronului respectiv intr-o operatiune cu tigari. Ca nu mai e loc.