3 COMENTARII

  1. Hehe…. eu n-am citit textul, dar m-a amuzat postul lui river… :))) Parca-as fi vreun Pruteanu (fie-i tarana usoara) … De-acum nu mai corectez nimic, nu mai sunt in presa scrisa, nu mai caut defecte, nu mai critic ziaristi. M-am potolit, asa ca sa scrie dansii cum vor, ca tot degeaba le zici… Si nu mai ofer “consultatii” gratuite in materie de limba romana. Poate-mi deschid cabinet :))))

  2. Si totusi…. la o prima vedere par sa lipseasca 9 virgule. Parca-i scris de ajutorul de sef de post de la Cucuietii din Deal… dinainte de ’89, ca sa nu ofensam subofiterii din prezent, care sunt – speram – altfel… Altfel macar decat cei care scriu ( ?!) comunicatele de presa de la real. Magazinul e fain, oricum, asa ca ii iert pentru felul spectaculos de-a dreptul in care au scris un comunicat. Trimis, inteleg, presei !!! Hmmm.
    Real – virgule fara egal ! Sau…agramaticalitati fara egal… dar e prea lung sloganul :)))) River…multumesc pt provocare, oricum. Dar chiar nu ma mai agit cu scrisul…nici cu al meau si nici cu al altora ! Mai ales !!!