N-avem rovignete, dar avem amenzi

Oricit as dori sa gasesc o scuza situatiei create de faptul ca rovignetele nu sint pe piata desi sint asteptate, nu pot sa gasesc. Si, din pacate, situatiile de genul acesta tind sa ne caracterizeze: nu stim sa respectam termenele si, prin asta, nu ne respectam pe noi.

Teoretic, orice sofer trebuie sa plateasca o taxa pentru folosirea anumitor drumuri. Nu platesti, nu circuli. Corect? Corect.

Dar daca nu poti plati desi ai vrea? Daca statul, cel care are in proprietate drumurile, nu poate incasa banii pe care vrei sa-i dai pentru ca tu, cetatean, sa poti folosi acele drumuri? Ce faci?

Firma care a cistigat licitatia pentru tiparirea a 12 milioane de rovignete a tiparit doar un milion. Restul sint asteptate cam in trei luni. Si pina atunci? Citeva milioane de masini vor fi blocate in localitatile in care locuiesc proprietarii lor doar pentru ca statul nu a fost in stare sa respecte un termen pe care tot el l-a stabilit? Sau politistii si cine o mai fi controlind rovignetele se vor face ca ploua si nu vor da nici o amenda in rastimpul asta?

1 COMENTARIU