Paris Hilton si McCain

OK, nu credeam ca Paris Hilton poate da replici inteligente, insa, a facut-o. Probabil si ajutata de consilieri, conteaza mai putin, important este ca i-a raspuns lui McCain intr-o maniera inteligenta.

Ce s-a intamplat? Paris Hilton a fost folosita de echipa lui McCain intr-un colaj in care mesajul era ca intr-o mare de vedete, Obama e cea mai mare, “insa, poate sa conduca?”.

Paris Hilton i-a raspuns cu aceeasi moneda lui McCain:

Context:

Starleta Paris Hilton, a cărei imagine a fost utilizată de John McCain pentru a-l critica pe rivalul său Barack Obama, a replicat marţi printr-un clip parodic în care vorbeşte despre candidatul republican la Casa Albă ca fiind ‘tipul ridat cu părul alb’, relatează AFP

În acest clip al echipei site-ului ‘funnyordie.com’, fondat de actorul Will Ferrell, moştenitoarea lanţului de hoteluri cu acelaşi nume apare într-un costum de baie alungită într-un şezlong pe marginea unei piscine şi îşi anunţă propria ‘candidatură’.

Spotul original al campaniei lui McCain îl prezenta pe Obama drept ‘cea mai mare vedetă din lume’, în timp ce defilau imagini cu el la Berlin, întrerupte de fotografii ale lui Britney Spears şi Paris Hilton. ‘Însă, este el gata să conducă?’, întreba o voce din off.

Parodia ‘funnyordie.com’ îl arată pe McCain, însoţit de comentariul: ‘este cea mai bătrână vedetă din lume, super bătrân. Suficient de bătrân să-şi amintească vremurile când dansul era un păcat, iar berea era servită la găleată … dar este el gata să conducă?’.

‘Salut America, sunt Paris Hilton şi sunt şi eu o celebritate. Numai că nu vin din trecut şi nu promit schimbarea ca celălalt tip. Sunt doar tare’, afirmă tânăra în faţa camerei.

‘Însă acest tip ridat cu părul alb m-a utilizat în spotul său de campanie, ceea ce îmi imaginez că înseamnă că sunt candidat la preşedinţie. Atunci, mulţumesc pentru susţinere, tipule cu părul alb, şi vrea ca America să ştie că sunt categoric gata să conduc’, adaugă ea.

Şi dezvoltând pe un ton foarte serios programul său pentru o politică energetică a SUA: încurajarea forajelor în mare într-o primă instanţă, apoi energii alternative, ea le transmite un mesaj celor doi candidaţi: ‘ne vedem la dezbatere, proastelor!’.

‘Sunt Paris Hilton şi aprob acest mesaj, cred că este foarte tare’, încheie falsul spot, în timp ce starleta pozează într-o atitudine maiestuoasă cu câinele său chihuahua în braţe.

Echipa de campanie a candidatului republican a reacţionat imediat. ‘S-ar spune că Paris Hilton susţine abordarea multiplă a lui John McCain în privinţa crizei energetice, cu foraje şi alternative la petrol’, a declarat Tucker Bounds, purtător de cuvânt al senatorului de Arizona.

‘Paris Hilton nu poate să fie o vedetă la fel de mare ca Barack Obama, însă are în mod evident un plan mai bun pentru energie’, a adăugat el.AGERPRES

6 COMENTARII

  1. Pe Obama il sustin minoritatile rasiale, liberalii subtiri de pe East si West Coast, cele mai multe dintre vedete si americanii saraci. Nu are pic de experienta politica (ar fi presedintele american cu cea mai putina experienta politica din istorie), face parte dintr-o biserica “rasista” ce supraestimeaza rolul negrilor in istorie (pana a ajunge a-l face si pe Iisus negru) si si-a schimbat pozitiile de atatea ori incat nici nu mai stii ce vrea cu adevarat.

    Din pacate, McCain, care e un republican moderat, are de platit mostenirea Bush… si ii va fi extrem de greu (as spune chiar imposibil in momentul de fata) sa il invinga pe Obama…

  2. Si pana la urma votam cu Paris sau cu Hilton ? Mie mi-a placut mereu Intercontinentalul din Bucuresti, ca-i mare si frooomooos. Da’ nu catindeaza. Ooooobaaaamaaaa…. mie-mi place numele asta… parca faci voodoo sau ceva de genul, cand il pronunti… Obaaaamaaaaa… buhuhu !!! (si nu spuneti replica aia cu buhuhuhu, ca nu e cazul ! ) :))) Noapte buna !