Mistouri ieftine

  0
  21

  Adevaratele stiri din stirile zilei:

  Preşedintele irakian a fost operat în Statele Unite – Da, i se consumasera bateriile si au fost nevoiti sa i le schimbe.

  Jordan s-a întors cu sâni mai mici şi buze mari – Nu e rau, dar o sa-l cam cicaleasca pe barbat’su. Ca acum are gura MAI MARE.

  Interesul pentru sex nu scade odată cu vârsta – N-are cum; la 80 de ani te intrebi mereu daca o mai ai…

  Liderul democraţilor din statul Arkansas a fost împuşcat mortal în sediul partidului – Vinovat e bin Laden. Daca nu el, atunci Castro.

  Râul Prut a spart un dig şi a inundat o fermă piscicolă – Va dati seama ca inundatia a eliberat pestii detinuti impotriva vointei lor in ferma? Freedom!

  Elevii români au câştigat Olimpiada Internaţională de Geografie – Macar stim unde ne aflam si unde am dori sa emigram.

  Carlo Mosca, prefectul Romei: Copiii de romi ar fi utili doar ca lustragii în faţa marilor magazine. Bine ca n-a spus cuvantul magic: sapun. In replica, cica rromii au declarat ca italienii sunt utili doar cata vreme au portofelele pline.

  Stiti cum suna stirile de la Jocurile Olimpice? Xulescu a ratat calificarea in finala desi a ocupat locul trei in seria sa. Pai, da, ca pe general era al 43-lea. Ygreculescu s-a clasat pe locul doi in seria a 7-ea dar a ratat finala. Zetescu a fost eliminat din calificari, altul s-a clasat pe locul 18 in finala… A si echipa de gimnastica a obtinut medalia de argint iar Alina Dumitriu – aur la judo.