Casa lui Basescu vs restul lumii

Dupa ce s-a scris ca nu au ajuns materialele pentru casa construita de presedintele Basescu pentru o batrana sinistrata, iaca a sosit un camion cu alte materiale. Casa va fi gata saptamana viitoare.

Chiar peste drum, o familie traieste de o luna in magazia de lemne. Circa 400 de case au fost distruse de ape la Saucesti (Bacau). Nici una, in afara de cea facuta de PDL cu bani de la Basescu, nu a fost macar inceputa, dar reconstruita.

2 COMENTARII

  1. Nu l-ai auzit pe Tariceanu? Vor fi gata chiar cu o zi inaintea alegerilor. Care-i graba? Romanii au memoria scurta. Daca ar fi gata mai devreme, cei de la putere nu s-ar alege cu nimic. E doar calcul politic. Si nici macar nu-i poti condamna pentru asta.
    Gestul Presedintelui mi s-a parut mai degraba o reactie colerica decit una demagogica. Oricum, el are populismul in singe, ca toti cei de stinga. In plus, el n-o sa ia votul babutei, dupa cum nici Becali n-a cistigat in satul pe care l-a reconstruit. Si asta, tocmai pt ca a facut-o prea devreme. Ca sa mentii “focul” nestins, trebuie sa ii cumperi si mobila, si electrocasnice, si butelie, sa-i dai si lemne pt. iarna, sa-i tragi cablu tv, sa-i pui telefon, sa-i dai un porc, sa-i umpli camara… Toate astea, in timp, pina in dimineata de alageri.