Am intrat in randul lumii

  Adica am inceput sa fiu plagiat. E drept, putin cu perdea, adica au mai lucrat pe langa text si au pus doua fraze la inceput si la sfarsit si au pus si numele meu pe acolo. Dar asta nu ma incanta, pentru ca nu vad un chior din toata afacerea asta.

  Evident ca textul in cauza aparut in Interesul Public, a fost preluat in intregime si de un agregator:

  6 COMENTARII

  1. Ma rog, nu cunosc in amanunt legea dreptului de autor, dar nu asta conteaza acum. Ma gandesc ca daca textul ar fi fost preluat cu copy-paste doar si publicat, cu semnatura autorului chiar, ca si cum acesta ar face parte din colectivul redactional al revistei/ziarului etc, atunci da, s-ar fi justificat atat acordul autorului cat si plata acestuia pentru articol. Numai ca, in cazul de fata, cei de la Interesul public -cel putin asa vad eu lucrurile – au publicat propriul lor articol, plecand de la cel al lui Razvan. Chiar daca aportul lor este minim, textul fiind aproape in totalitate format din cel al lui Razvan.

   In alta ordine de idei, intreb cat se poate de serios, daca eu scriu un eseu despre fericirea in cuplu, sa zicem, si folosesc ca sursa bibliografica textul lui Razvan de mai sus, am nevoie de acordul lui?…