Fereastra misterioasa

  fereastra.jpg Ce va inspira fereastra asta de biserica?

  Ce intrunire misterioasa o fi inauntru? Ce ritual s-o fi desfasura in interior?

  Ce e cu focul ce pare sa arda in biserica?

  O fi o biserica? O fi lacasul de cult al unei secte pagane?

  O sedinta secreta a unei organizatii oculte?

  O fi cineva inauntru?

  16 COMENTARII

  1. Eu cred ca e o poza de la Scoala Superioara de Sudura. Si acolo, intr-o zi de post, un Maestru Sudor lipeste autogen o creatura diavoleasca. Sa fie oare 1TV? Nu, ei sint doar Maestrii Imbecili Autoflagelatori. Cred, mai degraba, ca asistam, de dincolo de fereastra, la un ritual de initiere in secta Martorii lui Sergiu. Si, in instantaneul surprins, se ia decizia: independent sau cu PDL? Sau, pur si simplu, se coace placinta mincata din obligatie de Herman, la festivalul placinielor-inainte..

  2. Păi dacă o sectă e creştină, înseamă că ortodoxia exact asta e. Din câte ştiu eu, a fost o schismă pe la anul 1000, şi creştinismul s-a împărţit în două. Deci, după mine, cele două biserici, catolică şi ortodoxă sunt ne”oficiale”, devreme ce au dat divorţ, după ce erau OFICIAL unul şi acelaşi lucru timp de sute de ani. Sincer, e oficial popa de lângă mine pentru că zice două “rugăciuni” şi şterpeleşte banii fără chitanţă? Nu. Nu e oficial, e orificial! Şi eu încă n-am întâlnit oameni ai clerului ortodox care să nu vorbească peiorativ de secte. Anathema sit! dar să ne referim la popii ortodocşii NESECTANŢI, ORIFICIALI! Suntem fraţi, ce dracu!

  3. Corect, aiureli înseamnă să nu comentăm deloc împotrivă! Văd că nişte termopane ca Florin P sunt susţinători ai gândirii pe un singur sens, fără diversitate. La o adică, cum n-ai cu cine? Nu vreau să reamintesc lui Răzvan bibire ce rudă apropiată a lui e fost comunist cu acte (şi parcă membru PDL de Parincea). Greşesc Bogdane, sau n-am cu cine?

  4. Eu glumisem, la fel, cred, si Razvan. Si vine un bou proletcultist care face pe desteptul si-l “demasca” public pe Razvan-Cel-Cu-O-Ruda-Apropiata-Comunist-Cu-Acte. Razvane, eu zic sa-ti faci o autocritica-constructiva si sa-ti recunosti tradarea: ti-ai ales prost rudele! Si sa te duci, in cel mai pur stil stalinist, sa le demasti la Organe. Sa fie biciuite in piata publica. Sa li se nationalizeze averile. Huooooo! Cum? Mai e si membru PD-L? Sa fie impuscat si el si toate neamurile pina la spitza a saptea! Dar lasa, Razvane, biruiesti tu si de data asta, pt ca, nu-i asa, Anonimule, asa s-a calit otelul…