Festivalul placintelor sau concursul de placinte-viteza?

placinte-0.jpgDaca posteam asteptand Festivalul placintelor, muream, naibii, de inanitie. Ca azi am murit de nervi cand am vazut cum se ingramadeau nemancatii sa infulece placintele. Iar altii mai si bagau in sacose.

Cat am facut niste poze, gata, s-au terminat placintele. Maxim 20 de minute daca au rezistat. Nu ca ar fi fost cine stie cati participanti. Iar lume chiar nu era prea multa. Doar flamanda…

Poze si video.

4 COMENTARII

  1. Hehe… de asta m-am enervat si eu. Nu ma omor dupa placinte (am mancat una, totusi, ca sa nu zic ca nu am fost la festival), dar halul autohton in care au tratat unii evenimentul a fost de-a dreptul nesimtit: pungi, plase, sacose, buzunar (am vazut unul cu o haina mizerabila bagandu-si doua placinte in buzunar), toate au fost folosite ca sa fie scoase din cadrul festivalului niste biete alimente, rezervate unui concurs de gusturi, nu unei intalniri cu infometatii padurii.
    Inainte sa vii tu, Razvane, organizatorii au cerut musafirilor sa nu mai manance placinte, sa astepte jurizarea, prezentarea lor. Rusinos sa iti spuna altii sa nu te bagi ca fomistul in fata…

  2. Festivalurile / concursurile de mancat/baut nu ar trebui autorizate in Romania , deoarece sunt evenimente cu grad urias de risc… unii din conationalii nostri se calca fara probleme in picioare pentru o sarmaluta, o placinta sau un pahar de vin. Sau pentru orice e gratis, de la hartie igienica la mingi de baseball… Mi-ai adus aminte de articolul despre “ziaristii” de la Salonul Auto din Bucuresti, publicat pe un blog in urma cu ceva vreme… Nimic nou sub soare. Bleaaah.