Linsati ziaristul lui Basescu!

  Florian Bichir scrie azi in Evenimentul zilei un editorial (Linşaţi baba lui Băsescu) despre batrana de la Saucesti careia i-a reconstruit casa presedintele Basescu. Ma rog, nu atat presedintele cat organizatia PDL Bacau.

  Editorilistul nu a fost pe teren. Nu ca pentru editoriale ar trebui sa mergi pe teren. Insa trage concluzii si acuza fara sa fi vazut cum stau lucrurile la fata locului.

  Ce a făcut localitatea? Credeţi că au pus mâna pe lopată, s-au apucat de muncă? Da’ de unde! Timp de o lună, toată suflarea satului şi nu numai ea a stat cu sufletul la gură să vadă dacă preşedintele se ţine de cuvânt. Cum birtul e deschis non-stop, iar ei sunt sinistraţi – deci logic că au de aşteptat ajutoare – zile-ntregi, ca-n Poiana lui Iocan s-a discutat cazul babei Rusu. Unii puneau rămăşag că a uitat-o, alţii puneau totul pe seama tupeului ei care l-ar fi deranjat pe primul om al ţării.

  Stie dansul ca asa au stat lucrurile si ca taranii n-au avut altceva mai bun de facut decat sa stea toata ziua in crasma.

  Dar presupun ca era nevoie de un pretext pentru un alt articol de opinie prin care sa fie slavit Basescu.

  Povestea are iz moromeţian, de roman. „Vodă ăl mare“ îşi ţine cuvântul, iar restul comunităţii – puturoasă care stă în mijlocul drumului în loc să se apuce să-şi repare casele, după cum recunoaşte şi primarul – o pizmuieşte pe fericita babă. […]
  Mi-e teamă că la următoarele inundaţii, dacă mai face vizite, Băsescu va fi nevoit să construiască case pentru toată ţara.

  Cand Becali s-a apucat de construit case, a facut-o din interes electoral, cand casa o face Basescu, o face pentru ca “Voda” trebuie sa-si tina cuvantul.

  Voda? Parca era Zeus…

  1 COMENTARIU