Cum isi maresc fetele sanii ascultand muzica

4
31

mareste-sanii-cu-muzica.jpgEu cred ca e taxa pe prostie. Asa le trebuie, sa plateasca aproape doua milioane de lei vechi pentru un CD cu muzica. Nu orice fel de muzica, ci o muzica speciala, care, bine ascultata trei luni de zile, va produce o marire a sanilor chiar si cu trei numere.

Imaginea e cam neclara, e facuta pe shestake intr-una din librariile Alexandria din Bacau. Oricum, se vede titlul CD-ului si pretul: 195,90 de lei.

invata-cu-muzica.jpgMai era un CD cu muzica de slabit. Ala costa mai putin: doar 160 de lei. O alta taxa pe prostie.

Eu cred ca smecherul care a scos prostiile astea pe piata e un tip foarte destept. Stie exact care este IQ-ul publicului. Pentru ca altfel nu ar fi pus la CD-ul cu muzica pentru invatat repede un pret de numai 12,90 lei. E clar, nu?

4 COMENTARII

  1. am vazut documentar la discovery despre asta si cred ca e posibil. explica acolo cum sunetele secifice, ca plansetul copilului de exeplu, influenteaza creierul sa aduca din alte parti ale corpului grasime si sa o depuna la sanii 🙂
    curioasa treaba
    tot acolo zicea ca se pot face multe chesti cu sunete si ca se lucreaza cu ele de ceva vreme si in armata( antiterorism etc)