Mortul e nevinovat

acci.jpgDoi oameni au murit absolut fara nici o vina dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe E 85, in apropiere de Sascut.

Cei doi se aflau intr-un Matiz al unei firme din Suceava. In fata Matizului rula un alt Matiz, al aceleeasi firme. Soferul masinii din fata a incercat sa intre intr-o depasire, fara sa tina cont de puterile autoturismului. Din fata ii venea un TIR, soferul a intrat in panica si a tras de volan sa intre din nou in coloana. Numai ca locul ii era ocupat de celalalt Matiz.

Al carui sofer, cand a vazut ca-i vina masina catre el, a tras de volan dreapta si a iesit in decor. Masina s-a rasturnat de cateva ori. Rezultatul: doi morti.

Pentru cine vrea andrenalina si viteza recomand sa se urmareasca filmul Ultima secunda realizat de Marius Fundulea.

4 COMENTARII

 1. Apropo de filmul lui Marius… Nu inteleg de ce intotdeauna viteza e de vina.

  Daca un camion se taraie cu 70km/h pe un DN si tu vrei sa il depasesti, se cheama ca esti vitezoman?

  Poate ca de fapt soferul respectiv nu s-a asigurat. Poate ca de fapt era prea prost sa isi dea seama de limitarile masinii. Poate ca de fapt atunci cand a intrat in depasire camionul a inceput sa accelereze. Poate ca…

  Sunt foarte multe lucruri care se intampla in trafic. Viteza excesiva este doar unul dintre ele.

 2. Exact, se intampla multe in trafic dar consecintele ar putea fi evitate daca s-ar adapta viteza. Se baga un tampit in depasire in curba si-ti vine drept in fata? Daca amandoi aveti viteza mare, aleluia.

  Traverseaza un idiot strada fara sa se asigure? Daca ai 80 in oras, nu ai cum sa-l ratezi.

  Doar doua exemple.

 3. Eu spun ca daca n-ai cu ce nu te bagi. Daca n-ai motor, n-ai masina care sa te ajute, degeaba te bagi in situatii periculoase ca s-ar putea sa nu mai iesi. Dincolo de a adapta viteza la conditiile de drum, trebuie sa-ti si cunosti limitele masinii. Nu depasesti daca stii ca iti trebuie un kilometru de strada ca sa faci o depasire ca motorul abia trage.

  Si de data asta au patit-o altii.
  Al doilea matiz trebuia sa franeze, nu sa traga dreapta. Asa s-au speriat unul pe altul.

 4. Si eu am patis asa , m-am bagat in depasire din fata venea un jeep si eu depaseam un tir si el la randul lui depasea la randul lui tot un alt tir , pe moment m-am speriat si vazand ca nu am incotro , ca locul din spatele camionului se ocupase , am franat si eu si camionagiul ,acesta atras putin dreapta si am reusit sa ma apropii de el milimetric asta la o viteza de 60 km/h pe Europeana , au trecut nebunii din fata ,am depasit si eu camionul si mi-am vazut de drum , problema e sa nu intri in panica ,sa stii sa actionezi pe moment ,daca te-ai pierdut patesti ca cel din poza si sa te gandesti intodeanu la ce poate masina !!!!!!!!