Ziua de dupa miercurea viitoare

Ce program aveti pentru joi? Cum, care joi? Joia de dupa miercurea viitoare. Pentru ca – sustin unii savanti – exista o sansa foarte mare ca miercuri sa fie sfirsitul lumii. Nu doar al Pamintului, ci al intregului Univers.

Cauza acestei agitatii o reprezinta punerea in functiune a unui accelerator de particule in valoare de patru miliarde de lire sterline, cel mai puternic construit vreodata, la care se lucreaza din 1994.

Unii cercetatori avanseaza doua scenarii cataclismice: ori aparatul va genera o gaura neagra care va inghiti pamintul din interior, ori va provoca o reactie in lant, care va sfirsi prin distrugerea Universului.

Al treilea scenariu ar fi sa nu se intimple nimic. Ne vedem joi.

18 COMENTARII

  1. deci …..faza cu reactzia in lantz si disparitzia unirversului…../:) TU GANDESTI ???? ca Pamantul s-ar putea sa fie inghitzit de gaura neagra e posibil…acceleratorul de particule face ca protonii sa se loveasca intre ei la viteze hiperluminice …aceste ciocniri provoaca gauri negre dar incredibil de mici…si se poate sa iasa de sub control toata trb asta…mare branza de trb