De ce nu o sa fie sfirsitul lumii

Din cind in cind, se apuca vreun ciudat cu necesitati de expunere media sa anunte ca vine sfirsitul lumii. Ultimul caz, cel al acceleratorului de particule de linga Geneva, a fost adus in atentia mapamondului de un tip care are orice alta specializare numai cea de fizician nu.

El a spus ca experimentul de la Geneva va produce o gaura neagra ce va inghiti Pamintul si, poate, chiar si Universul.

In acelasi timp, un tip cu mult mai multa minte decit 20 de savanti, si l-am numit aici pe Stephen Hawking, a pariat 100 de dolari ca experimentul nici macar nu va reusi si ca nu se va descoperi asa-numita “particula a lui Dumnezeu”.

Si eu tind sa am incredere in Stephen Hawking. Asa ca, oameni buni, sa ne traim in continuare zilele, mincam un mic, bem o bere, ne uitam dupa o fustita, ca atunci cind o fi sa vie Apocalipsa, fiti sigur ca nu o sa fim anuntati. Si nu o sa avem timp sa ne dezmeticim.

5 COMENTARII

 1. 1. Nu pot sa cred ca toata aceasta campanie internationala care a tinut o lume intreaga cu inima la gat, a fost doar pentru a promova un experiment.
  Altul a fost scopul acestei mediatizari agresive. Probabil s-a dorit verificarea reactiei la nivel mondial la o astfel de stire apocaliptica.
  Imi este teama ca aceasta campanie nu este altceva decat un teasing la ceva mult mai ingrozitor.
  Interesant este ca se intampla in jurul lui 11 septembrie.
  =
  2. Este nedrept ca atatea tari sa contribuie financiar si cu specialisti pentru un experiment ce ar putea fi periculos pentru omenire.
  M-ar bucura sa vad ca se face acelasi efort si pentru descoperirea unor remedii pentru boli ingrozitoare cum ar fi cancerul.

  3. O alta tema de lucru pentru o colaborare internationala ar fi gasirea unor solutii, fara implicatii economice dezastruase, pentru inlocuirea combustibililor ce au la baza petrolul cu altii ecologici.
  =
  4. De ce era asa de multa politie astazi in Bacau?????
  ATAT.

 2. Oameni buni Dumnezeu nu a construit Pamantul ca noi ,,OAMENII”daca ne putem numi asa sa il distruga si nici nu a ostruit oamenii ca sa se omoare intre ei asa ca ({[SFARSITUL LUMII]}) va veni cand o vrea Dumezeu asa ca nu credeti in porcariile astea in plus Dumnezeu e Mare si o sa vedeti ca o sa ne apere pt ca este Tatal nostru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Decat ar distruge lumea mai bn ara constri o masina a timpului pentru a putea sa culeaga plante pentru solutia a boli incurabile si sa faca ceva care ii ajute pe oameni nu sa ii distruga da ei nu sau gandit la copii sau la adultii care vor sa-si traiasca viata DUPA MN ACEST EXPERIMENT ,,DACA EXISTA”E O PORCARIE dar unii oameni fac prostii si cand vor vedea c nu exista nimic or sa regrete