Evitati METRO Bacau!

  Daca tineti la nervii Dvs., evitati o bucata de vreme sa mai intrati la Metro Bacau. In primul rand au zapacit de tot raioanele. Unde erau haine sunt electronice, unde era lenjerie intima acum sunt laptop-uri iar unde era dracu’ acum e tac’su.

  Nu asta e cea mai mare problema, ci faptul ca toate aceste mutari sunt inca in derulare. Asa ti se zbarleste parul de pe spinare cand treci elegant pe langa niste rafturi si unul din muncitorii care incearca sa monteze ceva loveste din senin cu barosul peste o bara de fier.

  Sau, treci catre raioanele de haleala, unde era macelaria, acum e un excavator de ala cu picamer. Si totul despartit doar de un fel de panouri nu prea inalte pe care scria “Ne schimbam pentru Dvs.”

  Pai, intr-o parte ala spargea cimentul, si, in cealalata parte a afisului, se vindeau produse alimentare.

  Colac peste pupaza, cand ajung la casa, ma uit la ce bate tanti. La un moment dat, dupa ce scaneaza codurie la doua produse, al treilea (similar) da eroare. Tanti introduce codul manual si vad pe ecran o surpriza: era alt produs (din aceeasi gama), cu alt pret, mai mare cu peste 20 la suta.

  I-am atras atentia, tanti a spus ca nu e problema ei, ca ea doar a batut codul, eu ii explicam ca nu e ok ca din trei produse identice, doua sa coste X lei iar al treilea sa coste X plus 20 la suta, ea tinea in continuare ca asa e codul si nu intelegea de ce nu mai vreau sa-l cumpar.

  Pana la urma nu l-am mai cumparat. Din principiu.

  8 COMENTARII

  1. Am fost la REAL si mi-a pus un produs de 3 ori. Pt 5 lei in plus am luat bonul si m-am dus la stornari si am stat vreo 10 minute pentru stampile, formulare si toate prostiile lor.

   Real, Selgros si Metro fac parte toate din acelasi grup. Deci deocamdata concurenta in Bacau la hyper-market-uri nu este!

   Billa, Plus si restul nu se pun, ca-s mici si de cartier.

  2. Dle. Director in scurt timp magazinul Carrefour Expres va ajunge la fel ca Gim Market deoarece preturile sunt mult mai mari decat celelalte marketuri iar cand ajungi la casele de marcat gasesti o inghesuiala ca nu ai pe unde sa te misti si o indispozitie din partea sefelor de case.Am rugat o domnisoara sa traga cosurile dar a facut o fata ca de cremene.:P

  3. ANUNT PT TOTI CEI CARE SE PLANG DE PRETURI SI DE RAFTURI SI DE STAT LA RANDURI..cand cumparati un produs uitati-va exact unde trebuie pt ca pe eticheta expusa scrie produsul(gramajul)pretul brut si net.voi luati produsul,ati vazut un pret in dreptul produsului si gata…dar tot cei ca voi,iau un produs de pe raft,dupa care se plimba tot magazinul,nu-i mai convine produsul si-l pune pe unde apuca si altul il ia dar nu se uita pe eticheta expusa cu numele produsului ci doar la pret,astfel apare confuzia la casa.si cu statul la randuri: DACA NU VA CONVINE,MERGETI LA ALT MAGAZIN UNDE SE MISCA MAI REPEDE PT CA LUMEA E SATULA DE CEI CU MOFTURI SI FETZE DE MARI DIRECTORI

  4. @4somebody, nu e nevoie sa ne spui tu sa mergem la alte magazine daca nu ne convine la METRO; deja o facem cu succes de un an si ceva. Ai vazut ce pustiu e la METRO? Sau cum suna in disperare cei de la marketing sa anunte superofertele lor prin telefon?

   Ati reusit cu atitudinea asta “sanatoasa” – gen “daca nu va convine, mergeti in alta parte” sa va alungati clientii.