Putin monden: Gabriel Duţu, director de teatru în Bacău, s-a decis s-o ceară în căsătorie pe fosta doamnă Mutu

click.jpg

Unul dintre cei mai insistenţi admiratori ai frumoasei blonde este directorul adjunct al teatrului “Bacovia” din Bacău, Gabriel Duţu. O adoră în secret de cinci ani, o asaltează cu flori, invitaţii şi declaraţii de iubire, iar acum, prin intermediul ziarului Click!, o şi cere de nevastă! […]

Fie că e zi sau miez de noapte, sms-urile în care Gabriel îşi exprimă admiraţia şi dragostea pe care i-o poartă nu contenesc să apară pe telefonul Alexandrei.

Povestea, aici.

18 COMENTARII

  1. aaa, domnu’ critic, va rog sa scrieti corect ca ma buimaciti. ori puneti “ca” intre “sigure” si “nu-i asa adriano”, si noi o sa intelegem pe linga faptul ca e o topica aiurea, ca adriano nu e asa si o sa va intrebam cine este adriano si ce legatura are cu dutu, ori puneti virgula intre “nu-i asa” si “adriano” si noi o sa intelegm ca e un vocativ, adicatelea ca matale vorbesti in propozitie cu adriano. si noi tot o sa ne intrebam cine e adriano si ce legatura are cu dutu. deci oricum ai da-o, da-o ca nu e clar, bre. 😛

  2. Bai nenea spectator, mai bine zi ca esti chiar actorul in cauza si faci tu pe desteptul pe aici. Ca sa fie clar, desi sunt convins ca orice afirmatie as face, oricit de clara si neechivoca ar fi, tu tot ii vei gasi ceva de obiectat (o sa te faci ca nu intelegi despre ce e vorba, ca nu e explicit ca pentru prosti, vei invoca o greseala de topica, de punctuatie si la final vei pune cu aceeasi ipocrizie un emoticon dragalas), am sa reiau. Astfel: am vrut sa stiu daca nu cumva este vorba de acelasi actor care acum aprox. 1 an, nu mai tin minte exact cind, a aparut intr-un articol intr-un ziar local in care se spunea ca desi este casatorit, are conturi pe site-uri de matrimoniale. O simpla curiozitate. Nu ma intereseaza succesul lui la femei, treaba lui, iar daca mai e insurat, sa il judece altii. Ca parere personala: din niciunul dintre cele doua articole de ziar (cel cu matrimonialele si cel cu Alexandra Dinu) nu rezulta ca ar avea sau nu succes la femei, ci poate doar ca ar dori sa aiba.
    Te las sa ai ultimul cuvint, sa ma critici si sa folosesti jigniri gen “Fi, bre, coerent, ce dreak’, sau stii numa’ sa citesti nu si sa scrii?” si promit sa nu mai raspund, deoarece nu are niciun rost sa incerci sa demonstrezi ceva in fata unei asemenea manifestari de rea-credinta.

  3. no, hai ca cu asta mi-ai zis-o. m-ai cam festelit. m-ai pus in banca mea. m-ai terminat. hai ca tac. da’ sper ca nu te oftici, ce te aprinsasi asa, ca eu doar ma distram pina fierbe ceaiul ca nu adorm decit cu tei si lamiie, in apa fiarta la foc mic, ca daca e presiune face bulbuci si ma trezesc la intervale nepotrivite cu fusul orar din italia unde e alexandra dinu asta, ca si mie mi-e draga, e sexoasa papusica. iar cine-s astia de le zici matale habar n-am, ca eu is de la tzara. vrei si matale un ceiut cu tei si lamiie sa te linistesti? da-i in zama!