Idioti

In incercarea de a stopa traficul de fiinte umane, unii s-au gandit sa condamne la puscarie si pe beneficiarii serviciilor prostituatelor. Adica, agati o factuca, platesti, prestezi, hop, vine potera si te inhata sa te condamne la cinci ani. Ca, cica asa s-ar ajunge mai usor la peste, daca si fata si clientul sunt dispusi sa depuna marturie. Premiza de la care se pleaca este falsa pentru ca nu tot ce este prostitutie este trafic de persoane si nu toate curvele presteaza cu pistolul la tampla.

Cat despre incercarea de a descuraja astfel prostitutia, aceasta idee este numai buna de aruncat la cos. Pentru ca, orice ar incerca, prostitutia nu va fi eradicata, desfiintata, stearsa de pe fata pamantului. Asa cum prohibitia la alcool nu a avut ca rezultat decat crearea unor averi fabuloase din contrabanda, orice masura radicala nu face decat sa creasca pretul unui serviuciu care se obtine tot mai greu.

Singura solutie este legalizarea. Si s-ar rezolva o multime de treburi. De la impozitare pana la probleme legate de igiena si sanatate. Parearea mea.