Cum vad eu cazul Piturca

victor-piturca.jpgNu-s microbist, Piturca mi-e mai degraba antipatic decat simpatic, dar sunt niste probleme cu aducerea lui la DNA. In primul si in primul rand ce au cautat procurorii in no man’s land, adica in tara nimanui, dincolo de frontiera nationala? Din cate imi aduc aminte a existat un tip care a stat ani buni de zile dincolo de frontiera de stat, pe Aeroportul Otopeni, fara ca “organele” sa poata interveni deoarece omul se afla in afara jurisdictiei lor.

In al doilea rand, mandatul de aducere a fost pus in aplicare foarte repede, practic dupa PRIMA citatie. Se pare ca Sorin Ovidiu Vantu are deja vreo trei citatii si inca nu a fost “umflat” de procurori.

DNA nu are un caz. Decat daca a interceptat fara mandat telefoanele prin care Gigi Becali negociase sa dea valiza cu bani. Altfel, Becali este protejat beton cu un pre-contract iar “umflarea” lui Piturca nu poate insemna decat ca procurorii incearca sa-l determine pe antrenorul nationalei sa “verse” tot si sa-l incrimineze pe Becali.

FOTO: onlinesport.ro

1 COMENTARIU