Orchestra USAFE canta in Bacau

usafe.jpgLuni, 3 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Bacovia Bacau are loc concertul Orchestrei Forţelor Aeriene Americane stationate în Europa (The U.S. Air Forces in Europe – USAFE).
Spectacolul va include piese celebre din musical-uri americane, muzica de dans irlandeza, muzica dance, piese compuse de Glenn Miller, muzica de fanfara, precum si alte compozitii.

Orchestra este compusa din 45 de membri, repartizati in diferite ansambluri (Concert Band, Check Six, Touch ‘n Go, Ceremonial Band, Marching Band, Winds Aloft, Wings of Dixie, Five Star Brass, Clarinet Quartet) si reprezinta U.S. Air Force la cel mai inalt nivel. Supranumiti si “Ambasadorii Muzicali ai Americii,” orchestra USAFE concerteaza anual in mai mult de 300 de reprezentatii, avand o traditie a spectacolelor de peste 60 de ani. A sustinut numeroase concerte în Europa, Asia de Sud Vest si Africa, atat in fata sefilor de stat, cat si a publicului civil sau militar. (Sursa: Comunicat de presa al Teatrului Bacovia)